Вижте акцентите в броя на вестник "Труд" в четвъртък, 31 май 2018

Турски поток влиза през България

zez_3191_800x532Това обяви премиерът Бойко Борисов от Кремъл. Владимир Путин благодари за откритата и съдържателна среща. Готови сме да се върнем към реализацията на проекта АЕЦ „Белене”, каза президентът на Русия.

 

 

Избират нов кмет на „Младост“

Петър Кърджилов

Вероятният наследник на Иванчева е пиарът й Петър Кърджилов. Столичният общински съвет поиска справка от районната администрация – ако не я получи, изборът пропада.

 

 

 

Спестяваме за пенсия в Париж или Берлин

14-1Българите ще може да спестяват за трета пенсия чрез вноски във фондове в Париж, Берлин или в произволна страна от ЕС, ако в ЕС започне да действа нов общоевропейски продукт за лично пенсионно осигуряване.

 

 

 

Eвтино и нашироко живее съдия Дишева

41-1_iztok1,16 лв. месечен наем за квадратен метър плаща семейството на член на ВСС и партиец от “Да, България”. Докато семейството на Атанаска Дишева ползва като “нуждаещо се” апартамент от 173 кв. м. в столичния квартал “Изток”, съдийката трупа лихви, а мъжът й купува ниви и мезонет във Варна.

 

 

 

Мораториумът на Марешки

10-1Още десетина години със старото оръжие или закриване на армията - коментар на Спирдон Спирдонов.

 

 

 

 

Последният груевист в Македония

11-kutiПрезидентът в Скопие се страхува от контакти с българския си колега. Чакаме Георге Иванов на официално посещение у нас на 14 юни - анализ на Костадин Филипов.

 

 

 

 

 

 

Спасението на евреите е резултат от усилията на целия български народ

01-13Най-големият блъф в историята на Втората световна война са трудовите лагери в България, казва професор Миахел Бар-Зоар в интервю за "Труд".

 

 

 

 

 

Летни жеги през юни

32-3Температурите в периода често ще бъдат около 30 градуса. Валежите също ще преобладават. Месечна прогноза за времето от Петър Янков, дежурен синоптик на TВ-MET, специално за “Труд”.

Коментари

Задължително поле