Вижте акцентите от броя на вестник "Труд" в събота, 22 юли 2017

4 тона суджук влачи

депутат, уж за Бойко Борисов

09_01

Четири тона суджук, 60 кг телешка пастърма и филе “Елена” за 45 000 лв. получил депутатът от ГЕРБ Живко Мартинов от производител в Добрич. Казвал му, че месата отиват за премиера Бойко Борисов и ако не бъдат дадени, ще му прати всякакви видове полицаи, ревизори и контрольори да го скъсат от проверки.

Случаят разкри главният прокурор Сотир Цацаров, след като внесе искане в Народното събрание да бъде свален имунитета на Мартинов.

Гимназии обучават охранители, криминалисти

и авиотехници

02-1

В редица нови специалности, които досега не са се изучавали в гимназиите, ще се обучават учениците от тази есен. Това показва справка в утвърдения до момента план-прием за 2017/2018 учебна година, изготвена от Министерството на образоването и науката за “Труд”. В три училища за първи път се разкрива професия “Авиационен техник”, специалност “Ремонт на летателни апарати”.

 

Опрощават дългове

до 150 хил. лв. с давност 10 години

04-01

Законопроект, внесен от “Обединени патриоти”, предвижда да се опрощават дългове към банки до 150 хиляди лева, ако не е погасен в рамките на 10 години. Законът за защита при свръхзадължеността на физически лица предвижда да прекрати практиката на доживотния длъжник. “Фиксиран е таван за дълга до 150 000 лева, който ще обхване средно статистическия българин, а не кредитния милионер”, обясни Искрен Веселинов от “Обединени патриоти”.

Бившият румънски президент Траян Бъсеску:

Борбата с корупцията се превърна в преследване

на хора без вина

бъсеску, велева

И румънци, и българи все още мислим, че някой друг може да се погрижи за живота ни

 

 

 

 

Какво е общото между СССР на Андропов-Горбачов и САЩ на Обама-Тръмп

11_kuti

Битката между републиканци и демократи е на нивото на „студена гражданска война“. Ако руснаците гниха 10 години в Афганистан, то американците са там вече 16 години и това им струва над $1 трилион - анализ на Васил Проданов

 

 

Питър Динклидж - Титаничният Тирион

питър динклидж

 

Силует на звездата от "Игра на тронове"

 

 

 

 

Какъв вид йога според зодията

йога, плаж, момиче, спорт

Големият съботен хороскоп на "Труд"

 

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от България