Вижте акцентите от броя на „Труд“ във вторник, 22 май 2018

Депутат на прокурор за тероризъм
ГЕРБ внесоха сигнал срещу
Таско Ерменков
за слуховете
за отровена вода

04-01

ГЕРБ внесоха сигнал до прокуратурата срещу депутата от БСП Таско Ерменков за разпространение на неверни сигнали с цел всяване на смут и страх у хората, което е форма на тероризъм. Припомняме, че в събота, 19 май, социалистът съобщи в профила си във фейсбук, че е получил информация, че водата в София е отровена.

 

Президентът Румен Радев към премиера Дмитрий Медведев:
Русия е стратегическият ни партньор в енергетиката

05-01new

Русия винаги е била стратегически партньор в енергетиката като доставчик на природен газ, нефт и ядрено гориво, като участник в поддръжката и модернизацията на енергийни съоръжения и мощности в България. Сигурността на енергийните доставки е изключително важна и за България, и за ЕС. Това каза президентът Румен Радев в началото на срещата си с руския премиер Дмитрий Медведев

 

Главният архитект на София Здравко Здравков пред “Труд”:
Волята на съда е да наруша закона

06-1-1

Главният архитект на София Здравко Здравков обясни пред “Труд”, че за да изпълни съдебно решение трябва да извърши закононарушения. Съдът го притиска да разреши на НИКМИ строеж на на 150-метрова сграда в градинка в столичния квартал “Стрелбище” при булевардите “България” и “Петко Тодоров”.

 

Убийствена ревност в Пловдив
Командос закла
полицай заради хубавица

08_01-1

Военен младши сержант от бригада “Специалните сили” в Пловдив закла полицай при спор за любовта на негова колежка от Районното управление на МВР в Карлово. Кървавата драма от ревност се разигра около 1 ч вчера на улица в пловдивския квартал “Кючук Париж”.

 

 

Лесбийка
президент
на САЩ? Засега само на кино

03_jen

Развлекателната индустрия още не може да понесе избирането на “големия лош бял мъж” Доналд Тръмп за президент на САЩ и сега отговаря с нов джендър филм, в който Белият дом ще бъде арена на хомосексуална романтика. В “Първи дами” Дженифър Анистън ще изиграе ролята на първата лесбийка президент на САЩ. Съсценаристка е истинската лесбийка и комедиантка Тиг Нотаро. Тя е запазила за себе си и ролята на президентската съпруга.

Партиите общуват ритуално, пазят статуквото

11_kuti

Заешка тупурдия прикрива политическия маразъм – анализ на д-р Илия Илиев

 

 

 

Произвеждат се закони
на килограм

тони димов

Интервю с д-р Тони Димов, председател на Центъра за оценка на законодателството

 

 

 

Игра на думи в отбраната

10_1

Състоянието на армията ни не се е променило поне от пет години насам – коментар на Спирдон Спирдонов

 

 

 

Колко дни максимално може да се работи
без прекъсване

умора, работа

Трудово-правна консултация на „Труд“

 

 

 

 

 

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.