Вижте какви костюми избраха известните за Вси Светии (СНИМКИ)

Католиците и любителите на маскарада по целия свят днес се преобразяват за празника Вси Светии.

Почитателите на Хелоуин традиционно обличат страшни костюми, за да прогонят злите духове от домовете си. Дечицата обикалят от врата на врата за лакомства, а възрастните се отдават на щури партита до сутринта.

Известните личности у нас също не пропуснаха празника. Николета Лозанова се облече като монахиня, вероятно правейки препратка към актуалния хорър "Монахинята", и отново показа доста плът. Поп певицата Гери-Никол пък се появи в Инстаграм като сексапилна медицинска сестра, оплискана цялата в кръв. В едната ръка хванала "бебе", в другата - сатър.

Българската гордост в Холивуд Нина Добрев има цели два костюма за празника. Тя първо се облече на тема популярния римейк "Роди се звезда", а по-късно преобрази в еднорог не само себе си, но и кучето си.

Безспорно една от най-забавните гледки на празника е дело на футболната мегазвезда Кристиано Роналдо и красивата му приятелка Джорджина. Днес тя е всичко друго, но не и красива, защото е избрала да влезе в образа на съсухрения Дракула. Роналдо е костюмирал цялото си семейство, дори и бебетата.

Коментари

Задължително поле