Вижте как изглежда домът на Синди Крауфорд (СНИМКИ)

Свикнали сме да виждаме знаменитостите на червения килим, на звездни партита, на луксозни почивки и лъскави яхти, но не и в собствените им домове. Супермоделът от 90-те години Синди Крауфорд разбива представите ни и ни оставя да се вмъкнем в нейния свят, където се отпуска, далеч от хорските погледи, и прекарва съкровени мигове с любимите си хора.

Крауфорд публикува снимки в профила си в инстаграм, на които показва как изглежда домът ѝ отвън и отвътре. Облицованата с дърво къща е семпла и стилна, а на входа има дървен дек, който напомня на кей, защото около него има декоративно езерце с камъни. В хола на семейство Гербер има удобно кресло, стъклена масичка и огромен диван в неутрален цвят, а на стената картината на Браян Боуен Смит ни "потапя" в дълбочината на океана.

Кухнята на Синди е оборудвана със семпли бели шкафове и толкова модерния "остров", на който тя приготвя здравословните си смутита от зеленолистни зеленчуци.

На втория етаж Крауфорд си има има дълго пространство, което напомня на моден подиум. Гардеробът на топмоделът е впечатляващ. Ако си представяте голям шкаф, бързо изгонете тази идея от въображението си, тук става дума за стая с отворени рафтове и закачалки, на които са разпределени обувки, якета и всичко останало.

Цялата статия и всички снимки вижте в dir.bg.

 

Коментари

Задължително поле