Возилото на черногорския премиер мина през протестиращи, те се метнаха върху капака (ВИДЕО)

Македонската TВ 21 съобщава за инцидент на пътя Подгорица-Никшич. Група протестиращи срещу решението на управляващите да променят критериите за получаване на гражданство блокира движението по пътя и се опита да възпрепятства преминаването на служебния автомобил на черногорския министър-председател Здравко Кривокапич, в който е пътувала и неговата дъщеря.

Инцидентът се случи на пътя Подгорица-Никшич, след като група граждани се опитаха да попречат на преминаването на държавно служебно превозно средство. Видеото, предоставено на медиите в Подгорица, показва група граждани, които се качват на автомобил „Мерцедес“, собственост на Генералния секретариат на правителството.

Двама души се качват на капака на колата, но след като шофьорът подава газ, те падат на пътя. Медии съообщават, че мъжете са пострадали, но не се уточнява какво е състоянието им.  

Членовете на „Алианс за патриотичен комитет“ също се събраха и пред сградата на правителството, където протестират срещу обявеното решение за промяна на критериите за гражданството и Закона за пребиваване.

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Европа