Разпитаха американския правосъден министър във връзка с евентуалната руска намеса на изборите в САЩ

Българският филм „Ага“ ще закрие кинофестивала „Берлинале“

Организацията “Шалом”: Законът трябва да осигури право на собствена изява

Екатерина Захариева: ЕК е отпуснала средства за комуникационната сигурност на Западните Балкани

Хиляди левове се харчат за спасителни акции у нас

Вижте акцентите от броя на „Труд“ в сряда, 24 янури 2017

Човек е убит след стрелба в гимназия в Кентъки

Обявяват грипна епидемия в областите Стара Загора и Видин, и в община Бобов дол

Пишат некролога на хартиената администрация В момента от бизнеса и гражданите за 1422 предоставяни услуги искат 5985 документа

Огромен пожар лумна в стар военен корпус в центъра на Велико Търново Предполага се, че клошари са подпалили изоставената сграда

Бисер Петков представи приоритетите на Българското председателство пред ЕП

Рекс Тилърсън: Русия е отговорна за нападенията с химическо оръжие в Източна Гута

Горанов в Брюксел: Карта за въвеждане на еврото ще имаме до юни Промениха списъка на страните, които не сътрудничат на ЕС за данъчни цели

60 млн. лв. трябват за доброволна наборна казарма 2017 г. е с най-слаба раждаемост от десетилетия

Отпускат евросредства за възстановяване на щетите от пожарите в Кресненското дефиле

В Общинска банка местните данъци и такси се плащат без комисиона

Общинска банка продължава промоционалното предложение за плащане на местни данъци и такси към Столична община без комисиона. Банката предлага безплатната услуга до 30 април и все повече граждани и фирми се възползват от нея.

Наблюдава се 35 % ръст на броя на плащанията с карти на местни данъци и такси през първата половина на м. март 2017 година, сравнено със същия период за 2016 г.

„Предложението физически лица и фирми да плащат дължимите суми за данък върху недвижимите имоти и такса за битови отпадъци без да заплащат такси и комисиони за това, се предлага от Общинска банка за четвърта поредна година. Радваме се, че услугата ни е така добре приета, всяка година отчитаме ръст на хората, които се възползват от нея, очакваме още много столичани да го направят до края на промоцията“, каза Иванка Попова, заместник-председател на УС на Общинска банка.

Има различни възможности да се направят плащанията към общинския бюджет –  на каса във всички поделения на Общинска банка, с банкова карта чрез ПОС терминали, инсталирани в районните администрации към дирекция „Общински приходи” на общината или чрез виртуален ПОС, базиран на интернет страницата на Столична община.

 

Коментирайте от Фейсбук

Отговорете

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.