Деси Цонева роди момиченце

Светослав Костов: Ще обжалвам решението на СЕМ

Оставиха в ареста жената, обвинена за убийството на приятеля си в Костенец

Задържаният за убийството на фелдшер от село Орешник остава под стража

Японска компания иска да продава наши млечни изделия, мед и пчелни продукти

Бургазлийка на световния конкурс „Мис Планет“

Жан Клод Юнкер: Не виждам причина да бавим Брекзит след сделката

Условна присъда за причинена смърт по непредпазливост при дърводобив

Чужденец изтрезнява в ареста, шофирал ТИР с 2 промила алкохол

Чудотворната икона „Св. Богородица Касперовская“ в Бургас

Борисов: Ще бъде историческа грешка, ако не бъде дадена перспектива за ЕС на Албания и Северна Македония (ВИДЕО)

Петр Келнер купува Би Ти Ви Най-богатият чех придобива и телевизиите в Румъния, Чехия, Словакия и Словения

Генерал Попов в Пловдивско: Властта трябва да работи за хората

Аз съм боец и винаги съм работил и ще продължа да работя за защита на държавата. Искрено вярвам в нашите държавни институции. Властта трябва да работи за хората, а те да уважават институциите си. Само тогава държавата ще върви напред, а те ще се чувстват достойни нейни граждани. Това заяви водачът на листата на ГЕРБ Пловдив област ген. Константин Попов на среща с жители от селата Браниполе и Брестовица. На нея присъстваха и кандидат-депутатите Евелина Апостолова, Валентина Хаджиева, Запрян Янков, кметовете на „Родопи“ Пламен Спасов, на Браниполе Даниела Стоилова и на Брестовица Любен Радев. Кандидатът за народен представител Евелина Апостолова определи за своя лична мисия поставяне на мост между образование и бизнес, за да бъдат младите хора конкурентноспособни на пазара на труда. „С бюлетина №11 гласувайте доверие на ПП ГЕРБ на 26 март, защото ние сме доказали, че изпълняваме обещанията си“, призова Апостолова.

Кандидатът за народен представител Валентина Хаджиева отбеляза, че тези избори са изключително важни, защото от тях зависи развитието на цялата държава оттук-нататък. „България е парламентарна република и Народното събрание е с най-много правомощия, затова е необходимо всеки един да изпълни гражданския си дълг и да отиде до урната. Само така може да се случат промени на национално и на местно ниво и да спре порочната практика на манипулация и купен вот“, добави Хаджиева.

За законодателни промени в Народното събрание, които да доведат до децентрализация и да помогнат за по-гъвкаво решаване на проблемите на общините, се обяви кандидатът за народен представител Запрян Янков. „При управлението на ГЕРБ хората са спокойни и уверени. ГЕРБ умее да носи отговорност и го е доказала, затова ни подкрепете на 26 март“, обърна се Янков към пълната зала. Кметът на „Родопи“ Пламен Спасов припомни началото на мандата си през 2011 г., когато общината е била без нито един лев, а всички нейни сметки и касови наличности – запориран и заради натрупаните около 20 млн.лв. борчове при предишните управления на БСП. „Със собствени приходи от 3,4 млн. лв. изплатихме голяма част от заема и направихме „Родопи“ финансово стабилна община. Това обаче стана възможно с помощ от правителството на Бойко Борисов, дало ни 2,5 млн. лв., докато кабинетът Кабинетът на БСП ни отпусна 200 000 лв.“, направи сравнение Пламен Спасов.

„Ако допуснем БСП да дойде на власт – след тях винаги остава разруха, борчове и задължения. По време на 5-годишното си управление в нашата община, все още се борим с последиците от БСП. Левицата заварва една стабилна държава, почва да харчи и след това някой трябва да дойде да й оправя бакиите“, предупреди и кметът на Брестовица Любен Радев. „Нашият селски район взема немалко субсидии от Европа, но това е благодарение на политиката, която правителството на ГЕРБ води. Затова ако искаме да продължим в правилната посока на 26-ти март гласувайте с бюлетина №11“, завърши кметът на Брестовица.

Избори 2019. Платено съдържание. Купуването и продаването на гласове е престъпление.

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.