ГЕРБ довършва „Хемус“ в следващ управленски мандат

В следващ управленски мандат на ГЕРБ ще довършим най-важната пътна артерия за региона - АМ “Хемус”. Това заяви лидерът на партията Бойко Борисов във Варна.

„Ще бъде построен и околовръстен път на Варна. Обещавам ви, че ще се реализира и европейският газов хъб “Балкан”. И трите могат да се случат единствено в управление на ГЕРБ“, каза на своите Борисов. Лидерът на ГЕРБ припомни, че не е имало изготвен проект нито за АМ “Хемус”, нито за Околовръстното на Варна, което е доказателство, че нито една власт преди ГЕРБ не е имала намерение да ги строи. Борисов бе категоричен, че приоритет за партията ще бъде изграждането на физкултурни салони във всяко училище. “ГЕРБ трябва да постигне категорична победа на изборите. Трябва да имаме максимален брой депутати, за да можем да изпълняваме програмата си за управление на държавата”, заяви Борисов пред хилядите активисти на ГЕРБ в морската столица.

Междувременно в Бяла зам.-председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов подчерта, че заедно с депутатите от Русе в 44-тото народно събрание ще настояват за бързото изграждане на скоростния път Русе - Свиленград. По думите му само така ще се създадат възможности за инвестиции в региона.

Избори 2020. Платено съдържание. Купуването и продаването на гласове е престъпление.

Коментари

Задължително поле