ГЕРБ свири сбор в парк "Лаута", стотици пловдивчани се отзоваха

Пищно българско народно хоро се изви в сърцето на парк Лаута в днешния слънчев съботен ден. Стотици пловдивчани танцуваха неуморно на празника на българската фолклорна музика, организиран от ГЕРБ–Тракия под надслов "На сбор в парк "Лаута" с оркестър "Канарите". По време на сбора пловдивчани успяха да видят и да разговарят с кандидатите за народни представители на ГЕРБ Менда Стоянова, Атанас Ташков, Атанас Узунов, Александър Държиков, Димитър Лазаров, Тошо Пашов, Петър Петров и Мирослав Тенев.

"Надяваме се на Вашата подкрепа, защото трябва да продължим развитието на район "Тракия", на Пловдив и на България. Искаме нашите деца да имат едно добро бъдеще", с тези думи кметът на район "Тракия" Костадин Димитров се обърна към събралите се. "Благодаря Ви, че сте тук и че сте довели децата си, защото така ще ги възпитаваме в българските национални традиции, в любовта към българската народна музика и в патриотизъм”, каза Менда Стоянова. Тя прикани всички да излязат на 26 март и да гласуват с № 11 в бюлетината - за реалните решения за България, за да се развива тя по начина, по който това ставаше през последните 2 години.

„Гласувайте за развитието на нашия Пловдив, признат за индустриалната столица на България, за транспортната столица, за IT столицата на България, а 2019 година ще бъдем европейската столица на България”, с тези хубави думи Менда Стоянова призова от името на всички кандидати за народни представители за подкрепа.

За доброто настроение на малки и големи се погрижиха талантливите музиканти и певици от прочутия оркестър „Канарите”. Те изненадаха множеството от хора с изпълнение на любими авторски и автентични български народни песни.

Избори 2020. Платено съдържание. Купуването и продаването на гласове е престъпление.

Коментари

Задължително поле