ГЕРБ свири сбор в парк „Лаута“, стотици пловдивчани се отзоваха

Пищно българско народно хоро се изви в сърцето на парк Лаута в днешния слънчев съботен ден. Стотици пловдивчани танцуваха неуморно на празника на българската фолклорна музика, организиран от ГЕРБ–Тракия под надслов „На сбор в парк „Лаута“ с оркестър „Канарите“. По време на сбора пловдивчани успяха да видят и да разговарят с кандидатите за народни представители на ГЕРБ Менда Стоянова, Атанас Ташков, Атанас Узунов, Александър Държиков, Димитър Лазаров, Тошо Пашов, Петър Петров и Мирослав Тенев.

„Надяваме се на Вашата подкрепа, защото трябва да продължим развитието на район „Тракия“, на Пловдив и на България. Искаме нашите деца да имат едно добро бъдеще“, с тези думи кметът на район „Тракия“ Костадин Димитров се обърна към събралите се. „Благодаря Ви, че сте тук и че сте довели децата си, защото така ще ги възпитаваме в българските национални традиции, в любовта към българската народна музика и в патриотизъм”, каза Менда Стоянова. Тя прикани всички да излязат на 26 март и да гласуват с № 11 в бюлетината – за реалните решения за България, за да се развива тя по начина, по който това ставаше през последните 2 години.

„Гласувайте за развитието на нашия Пловдив, признат за индустриалната столица на България, за транспортната столица, за IT столицата на България, а 2019 година ще бъдем европейската столица на България”, с тези хубави думи Менда Стоянова призова от името на всички кандидати за народни представители за подкрепа.
За доброто настроение на малки и големи се погрижиха талантливите музиканти и певици от прочутия оркестър „Канарите”. Те изненадаха множеството от хора с изпълнение на любими авторски и автентични български народни песни.

Избори 2017. Платено съдържание. Купуването и продаването на гласове е престъпление.

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.