Гери-Никол се завърна с „Гледай ме“

Във видеото Гери-Никол отново залага на провокативна и секси визия.

Тийн сензацията с нова песен след близо година пауза

Дуетът със Слаткаристика раздели феновете, според едни е хит, според други - чалга

Песента се нареди сред най-популярните в YouTube

Tийн сензацията Гери-Никол се завърна на музикалната сцена с новата си песен „Гледай ме“. Парчето на хитовата певица бе едно от най-дългоочакваните за феновете, защото то е първото й за 2020 година – близо година след премиерата на последната й песен „Дръжте се мъжки“. 

„Гледай ме“ е в дует с македонския изпълнител Слаткаристика, който много от меломаните определят като македонския Криско. Веднага след появата си видеото се нареди сред най-бързо набиращите популярност в YouTube и предизвика стотици противоположни коментари.

Много от феновете останаха недоволни, сравниха парчето с поредния чалга хит и нападнаха Гери-Никол, че все по-осезаемо залита към „лекия“ жанр. Други пък харесаха много песента и бяха категорични, че този стил й отива повече. „Очаквам дует с Галена скоро - Галена ще рапира, пък Гери-Никол ще пее“, „Не мога да повярвам, че Гери-Никол прави песен без крещене. Отива й да е по-обрана“, „Най-накрая показа, че може да пее“, са само част от най-популярните коментари в платформата за видеосподеляне.

Относно визията, Гери-Никол отново е такава, каквато сме свикнали да я виждаме – разголена, с провокативни тоалети, много блясък, пищен грим и обемна коса.

По всичко личи, че последните месеци са време за големи промени в живота на 20-годишната изпълнителка. Без много шум тя се раздели с приятеля си – ММА-боеца Дани Илиев. Двамата бяха заедно повече от година и открито демонстрираха любовта си в социалните мрежи. Макар да изглеждаха като перфектната двойка, все по-упорити са слуховете, че Илиев сложил край на връзката заради друга жена. Засега и двамата все още не са коментирали темата публично.

Коментари

Задължително поле