Главният редактор на „Труд“ Петьо Блъсков: Лозан Панов заедно с антуража си вкара политика в правосъдието

Снимка: Архив

Лозан Панов заедно с антуража си вкара политика в правосъдието. Това е най-печалният от всички факти. Вкараш ли политика в правосъдието, ти вкарваш отрова. Това каза главният редактор на в. „Труд“ Петьо Блъсков в интервю за „България он еър“.

Той допълни, че шефът на ВКС е бил инжектиран да направи политическа реч, целяща поемане на контрола над правосъдието.

„ЦУМ гейт не е скандал. Един бизнесмен нещо го притеснява, иска среща и главният прокурор му казва, че няма да стане. Изкуственото насаждане на разправия пречи на съдебната система“, заяви Блъсков.

Той обясни, че се води игричка да има гигантски скандал, тръгващ от кръга „Капитал“, който винаги е разполагал с министри и е участвал във властта.

Коментирайте от Фейсбук

Коментари (2)

  1. Някой (или някои) действително цели насаждане на разправии (дори и несъществуващи такива) и при това не само в съдебната система. Какво иска този някой (или някои) – питайте него! – сигурно иска власт да има в БГ, също и пари. И в името на това е готов на всичко. Макар, че и девете неща (парите и властта) са причинно-следствено свързани. Възможно е. Сигурно за да се чувства недосегаем по този начин. Казва ли ти някой – материята е по-специфична, само публиката е същата, сеирджийте също.

  2. България ще бъде едно по-добро място за живот и правосъдие без Иво Прокопиев, Лозан Панов и Делян Пеевски!

Отговорете

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.