Глад и разруха предрича сръбският Нострадамус

Според Митар Тарабич, Черно море ще стане руско езеро

САЩ и Израел за първи път ще се опитат да използват ядрени оръжия 

Митар Тарабич (1829 – 1899) е сръбски селянин, когото Бог и провидението даряват с необичайни способности – да предсказва бъдещето. Митар е неграмотен и разказва за своите видения на местния свещеник Захари Захарович (1836 – 1918), който записва пророчествата му. Днес този безценен ръкопис се съхранява у правнука на Захарович – Деян Маленкович. Тарабич предрича разпадането на света, какъвто го познаваме сега, след като споменава и обявяването на Трета световна война.

Разпадането на НАТО
Сръбския пророк предрича разпадането на НАТО, като нарича алианса "западният крал". Според записките на неговите прогнози, Русия ще превземе Константинопол, а Света София отново ще бъде православно място за поклонение.

Пророчеството на сръбския Нострадамус  е публикувано през 2015 г. в книга озаглавена „Идващи бедствия“, която предупреждава за големи конфликти, очакващи Европа и света. Пророкът споменава „седемте войни“, а всяка от тях ще бъде по-жестока от предишната.

Тарабич предрича, че във всяка от войните ще участват все повече и повече държави и военните действия ще обхващат все повече области от земното кълбо. Между войните ще има периоди на мир. Хората от страните, въвлечени във война, ще молят Бог за помощ, но молитвите им няма да бъдат чути.

„Населението на страните, които не участват във война, няма да разбира нещастията на своите съседи, а вместо това ще се стреми към война и разрушение, за да отмъсти на враговете си. В крайна сметка войната ще погълне целия свят.

Навсякъде ще преобладават глад, разруха, катастрофи, бунтове, грабежи и болести. Русия ще претърпи още една провокация - нападение от страна на Грузия и този път ще я унищожи напълно. За съжаление, цивилните жертви на тази страна ще бъдат ужасяващи. Докато руснаците воюват в Грузия, украинците, насърчавани от американците, също ще започнат грубо да провокират Русия - казва  старецът и добавя: Руснаците много бързо ще победят украинците и ще бъдат приветствани от населението на украинските градове. Над Украйна и Черно море за първи път ще се водят въздушни битки между руснаци и американци, като руснаците ще победят безапелационно.

Диктатура в Турция

Пророкът казва още, че в Турция ще започне диктатура и че кюрдите ще се надигнат и че ще има световна икономическа криза... „В Гърция правителството ще падне и след няколко седмици ще се проведат избори. Тогава управляващата хунта в Турция ще нападне Сърбия. Когато се случат тези събития, помнете две неща: никого не предавайте и никога не се отказвайте от Христос и отечеството.“

Черно море ще стане руско езеро, след като Турция бъде завладяна, гласи пророчеството и предвижда турците първи да усетят тайните руски оръжия. Тарабич предсказва, че след известно време руснаците ще завладеят Финландия, Швеция и Норвегия. „Това ще се случи, защото, въпреки че формално тези страни поддържат неутралитет, именно от техните територии ще бъде направена първата сериозна атака срещу Русия, жертва на която ще бъде цивилното население. Наказанието, което ще сполети тези страни, ще ужаси цялото човечество.“

Според сръбският старец, руснаците ще влязат в Полша, Чехия, Словакия, Румъния и Молдова. Населението на православните балкански страни ще сключи съюз с Русия. Ще бъдат сърби и румънци, но не и българи. След това руснаците ще тръгнат на юг, за да помогнат на своите съюзници - арабите, особено иранците - във войната с американците. Дотогава американците ще доминират над цялото крайбрежие на Иран, но няма да могат да проникнат дълбоко в страната, защото персите ще се противопоставят отчаяно.

Окупация на Суецкия канал

„Руснаците ще прекосят цяла Персия и ще победят войските на САЩ и НАТО. След това те ще нападнат Ирак, Сирия, Йордания, Ливан, Кувейт и накрая Израел. По това време САЩ и Израел ще се опитат да използват ядрени оръжия за първи път, но руснаците ще ги неутрализират. Това ще доведе до прекъсване на захранването и комуникациите по целия свят. Тогава руснаците ще влязат в Египет и ще окупират Суецкия канал. По време на настъплението в Близкия изток, руските войски ще преминат през Гърция, но няма да й причинят щети.“

Тази способност за бързо прехвърляне на войски на дълги разстояния, големи на брой, ще бъде значително предимство на руснаците, твърди сръбският пророк и обяснява: „Това ще стане възможно благодарение на самолети с нов, неизвестен дизайн, които приличат на летящи чинии. След това руснаците ще влязат на балканите да помогнат на сърбите срещу "натовците", които ги нападат, а също и мюсюлманските и католическите балкански държави и ще победят.

Според Тарабич, само едно нещо ще сломи руснаците и ще ги принуди да разделят силите си - предателството на китайците. „Въпреки че първоначално Китай ще бъде на страната на Русия, след известно време, неспособни да устоят на изкушението на най-големия подкуп в историята - власт над територията на целия Сибир, китайците ще изтеглят войските си и, което е по-лошо, ще позволят на войските на съюзниците да ударят руснаците отзад, се казва в пророчеството на Тарабич.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Мнения