Апелативният съд в Търново насрочи дело срещу полицейски шеф разгласил държавна тайна Ваньо Димитров осъден на първа инстанция за чадър над наркогрупа

Статистиката: Загуба с 0:3 означава провал в първенството

Тръмп: Мексико ще плати пряко или непряко за стената по южната граница

Арнаудова: Над 500 лица не изтърпяват наказанията си „лишаване от свобода“ или „доживотен затвор“

Младежи биха автобусен шофьор заради забележка

Брижит Бардо окачестви като лицемерни твърденията на някои актриси за сексуални посегателства

Ангелкова пред National Geographic: България е с потенциал за СПА столица на Европа, европредседателството е шансът ни да я покажем

Украински моряци бедстват на кораб без храна и заплати

Рецидивист в домашен отпуск се гаври с пенсионерка

Национал на Нигерия в „Локо“ (Пд)

22-годишен преби до безсъзнание момичето, с което живее

Няма основания за грипна ваканция във Велико Търново

Георги Гатев остава без достъп до секретна информация

Жена изгоря в пожар

Зелените пробутват текст, който блокира втория лифт

Говорителят на Топлофикация София: До края на деня ще възстановим подаването на топла вода навсякъде

Почти в цяла София е възстановено подаването на топла вода. Без такава са все още са горната част на „Лозенец“, „Студентски град“, „Витоша“ и част от „Младост“. Това съобщи говорителят на столичната топлофикация Елизабет Павлова. По думите й захранването и там ще бъде възстановено до края на деня. Възможно е обаче в отделни части да има временни колебания на топлоподаването. По график то трябва да бъде изцяло възстановено до утре.

Заради планов ремонт топлата вода на абонатите, които се захранват от ТЕЦ „София Изток“ беше спряна на 8-ми май. През август предстои още едно спиране на топлата вода в източните квартали, припомни говорителят на „Топлофикация – София“.

„В момента приключваме с пускането на топлата вода. Надяваме се до утрешния ден, вече ще бъде всичко в нормите. Към момента все още възстановяваме топлоподаването към горната част на квартал Лозенец, към Студентски град и кв. Витоша. Надяваме се до края на деня всичко да е нормално. Вчера възстановихме Младост 1 и почти целия квартал Младост 4. Останалите квартали вече са с възстановено топлоподаване. Изпълнихме нашето обещание и дори приключваме малко по-рано“, каза Павлова.

„Между 1 – 11 август отново ще спрем клиентите, които се захранват от ТЕЦ „София Изток“, тъй като ще тряжва да включим този аварирал топлопровод, който започнахме да ремонтираме основно. А в началото на юни ще спрем централната градска част и част от районите, които се захранват от ТЕЦ -София – най-стария ТЕЦ. Там ще трябва също да извършим основни ремонти на главните топлопроводи“, напомни говорителят на „Топлофикация София“.

Коментирайте от Фейсбук

Отговорете

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.