Горя микробус в Несебър

Микробус „Фиат дукато“, собственост на софийска фирма, горя в Несебър, съобщиха от пресцентъра на Областна дирекция на МВР в Бургас. Пожарът лумнал по обяд на 29-ти май в тревните площи между хотелите „Афродита“ и „Пасат“, разположени в „Слънчев бряг – запад“. Огънят е потушен от един противопожарен автомобил.

При извършения оглед е установено, че микробусът се е запалил в резултат на разрастналия се пожар в тревните площи в западната част на курорта, които са гранични с несебърския квартал „Пясъците“. Возилото било паркирано там, срещу жилищна сграда „Деевски“ в квартала. При пожара е обгоряла задната част на микробуса, задните гуми, тапицерия и седалки в купето. От огъня не са засегнати съседни сгради, автомобили и имоти.

Причините за възникване на огъня, както и стойността на нанесените щети са в процес на изясняване от служители на Районно управление – Несебър.

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.