Силно земетресение е усетено край остров Крит

Шофьорка отнесе пешеходец на улица в Лом

Мегз: Майка ми ме научи да готвя едва на 28

Министър-председателят се срещна с Йенс Столтенберг (ВИДЕО)

Заловиха крадец, атакувал офиси на Летище Бургас

Горя изоставена къща в центъра на Бургас

Премиерът Борисов пристигна в Брюксел

Русия експулсира двама германски дипломати

Крис Дженър ще подари ботокс на дъщерите си за Коледа

Директорката на яслата, разследвана за насилие над дете: Тези кръвонасядания може да са получени навсякъде По думите на майката момиченцето станало асоциално, плашело се от всички и плачело

УМБАЛ „Св. Марина“ – Варна въведе иновативно лечение за пациенти с напреднала болест на Паркинсон

Сгодена ли е Глория? (СНИМКА) Феновете й са убедени, че предстои сватбагло

В Поморие излязоха попчетата

Омбудсманът Диана Ковачева: Липсва пропорционалност между санкционирането и поощрението на шофьорите

Общинската избирателна комисия решава до седмица дали ще остане на поста си кметът на Благоевград

Гранична полиция презентира дейността си по повод Европейския морски ден

В рамките на програмата за отбелязване на Европейския морски ден, Регионална дирекция „Гранична полиция“ – Бургас ще посрещне делегати от Федералната полиция на Германия. Участието им ще е във връзка с немското председателство на Форума на ръководителите на бреговите охрани на страните от Европейския съюз и асоциираните към Шенген страни (European Coast Guard Functions Forum – ECGFF). Предвидено е и участие на служители от Италианската брегова охрана, която ще е следващият председател на същия форум.

По повод Европейския морски ден Регионална дирекция „Гранична полиция“ – Бургас ще бъде домакин на мероприятия, свързани с посещението на двете делегации – организиране и провеждане на семинар под егидата на фондация „Ханс Зайдел“ и презентиране на техника и технически средства за граничен контрол на морската държавна граница.

На 01.06.2018 г., Международен ден на детето, от 10.30 до 13.00 ч. на пирса на Морска гара-Бургас ще акостира гранично-полицейският кораб „Обзор“. Всеки, който желае, може да се качи и да го разгледа.

В залите на Морска гара ще бъде презентирана дейността на дирекцията по изпълнение на задачите, свързани с граничния контрол и сигурността на морската държавна граница на страната, която се явява и външна на Европейския съюз. Ще бъде излъчен и филм, посветен на 70-годишнината от създаването й.

На близкия паркинг служители от дирекцията ще презентират специализираната техника и кучета, с които се изпълняват задачите по гранично наблюдение и проверките на ГКПП.

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.