Дъното на Марианската падина чака нови гости (ИНФОГРАФИКА) Американец и англичанин ще картографират океанските дъна

Еманюел Макрон участва в церемония по полагане на венци пред мемориала на жертвите на войните

Андреа: Важното е, че България има успял спортист, а не кое е момичето до него

Създадоха най-голямата пощенска картичка в света върху ледник

Тереза Мей: Следващите седем дни от преговорите по Брекзит ще бъдат решаващи

Маркус Зьодер ще се кандидатира за поста председател на ХСС

Автомобилният секс ще зачести през следващите 20 години Повечето от "секс колите" ще бъдат със затъмнени стъкла

Стопанин на имот обгазен при опит да гаси горящата си къща Три жилища са горяли в Разградско, има сериозни щети

Най-вкусните ястия в Турция се въртят в Газиантеп Мозайките в древния град са от времената на Александър Македонски

Бенямин Нетаняху: Провеждането на предсрочни избори може да има катастрофални резултати

Нелегален превозвач, ползвал личното си „Ауди А4” за такси

Хиляди се събраха за откриването на коледния базар в румънския град Сибиу

Франк де Бур, легенда на холандския футбол, ексклузивно пред „Труд”: Куман и Стоичков бяха големите лидери на „Барса”

Сняг покри проходите, засега са отворени за движение

Трима убити и 15 ранени след нападение с граната в Индия

Грозна истерия срещу мъжа Той не е програмиран да убива жени

Акушерки и майки бият деца, а деца – други деца

Проблем с насилието ИМА и той е СЕРИОЗЕН. Не само с домашното, а с насилието въобще. фокусирането САМО върху жените в ролята им на жертви, и неглижирането на далеч, ама далеч по-големия процент насилени и убити деца, мъже и старци, е ГРЕШКА. Според мен тя е целенасочена, с оглед прокарването на определени либерални политики. Преди ден се разрази грозна атака срещу МЪЖА по принцип. Дали от глупост, дали от емоция, дали от желание да се впишат в майсторски зададения тренд, сума ти народ изговори сума ти глупости, поставяйки разговора в абсолютно НЕПРОДУКТИВНО русло. МЪЖЪТ Е УБИЕЦ НА ЖЕНИ, а България е ГРОБИЩЕ на избити жени. Окей, нека оставим за миг настрана милионите неубили никого, свестни и недоумяващи от тази глупост мъже, и приемем, че е така. Какво правим, освен, че си изплискваме истерията? Избиваме мъжете? А нещо продуктивно? Йезуитщината „щом не си съгласен с нашата теза, значи си патрЕот, националист и тайно подкрепяш насилието срещу жени“, и статусите, внушаващи тайна съпричастност към насилието срещу жени, даже няма да коментирам, толкова са жалки.

Реално, една смислена, важна и значима кауза беше прецакана от ГЛУПОСТ. Мъжът беше посочен като БИОЛОГИЧЕСКИ ДЕТЕРМИНИРАН НАСИЛНИК. Разбирате ли? Щом си мъж, значи си програмиран да убиваш жени. а дали все пак да не включим главния мозък и да не потърсим причините в оскотяването, мизерията, липсата на образование и възпитание, духовната нищета, липса на ценности, пошла медийна среда, които раждат насилници и от двата пола? И да се сетим, че акушерки и майки бият деца, а деца – други деца? И вместо да квичим „ах, убийци такива“, да предложим реално работещи механизми, таргетиращи реалните проблеми? Какво предлагат всичките ми опоненти?

(от фейсбук)

Коментирайте от Фейсбук

Коментари (7)

  1. Домашното насилие и останалите видове се програмират и насочват от либералите. Начуквайки в мозъците ни идиотията за равенство на половете (каквото няма в Природата), либералите реално и умишлено създават двама равноправни претенденти за лидер на семейството. По Природен закон, лидерът е само един. Събраните в една къща равни претенденти след като им мине медения месец и им отзвучи сексуалният нагон, започват равноправни битки за лидерство, умишлено означавани кодирано от либералите с термина „насилие“. Тогава, въпреки законовите и съдебни защити, по-слабия пол се оказва по-слаб и потърпевш, а мъжете – насилници. Така либералите преднамерено създават равноправни поводи за омраза и развод, за разпадане на семейството и срив на раждаемостта. За доказателство на това твърдение, проверете сами колко от нашите и европейските политици са имали и имат законен брак и кой по ред е сегашният им брак, позволяващ да се родят и ВЪЗПИТАВАТ деца в семейството им. За простолюдието да не говорим – там върви безбрачно съжителство, удобно за раздяла без съдебни формалности и не се знае кое по ред е.

    1. Много удобна позиция за мъжката гледна точка. Гола, бременна и до кухненската печка. А не може ли преди да поставиш етикет мъж/жена, да се замислиш, че срещу теб стои обикновено човешко същество? Което може да не е съгласно с ролите, считани за нормални преди 100-ина години – мъжът носи парите, жената върти къщата и си трае. Времената се менят и следва да се адаптираме. Да намерим нова справедлива равновесна точка във взаимоотношенията си.

  2. НЕ СЕ ЗАБЛУЖДАВАЙТЕ ЖЕНАТА ТЪРСИ МЪЖЪТ БАЛЪК КОЙТО ДА МОЖЕ ДА ДОМИНИРА И МАНИПУЛИРА И ЛЪЖЕ ОСОБЕННО БЪЛГАРСКАТА РУСПИЯ Е НОМЕР ЕДНО В ТЕЗИ РАБОТИ А МЪЖЪТ ГЛУПАКЪТ В ЗАЩИТА ПРАВИ ГЛУПОСТИ КОЙТО ЖЕНАТА СЪЩО ДОБРЕ МУ ГИ ПРОГРАМИРА И ГО НАСОЧВА ЗАЩОТО ТЯ Е ХИТРА ЛИСИЦА И ВИНАГИ ТРЯБВА ДА Е НА НЕЙНАТА И СЛЕД КАТО БЪЛГАРИЯ Е ПО ДУМИТЕ НА БАБА ВАНГА РУСПИИСКА ДЪРЖАВА ТОЕСТ ЗА ДА НЕ КАЖЕ ВСЯКА ЖЕНА КАЗВА ВСЯКА ВТОРА БЪЛГАРКА Е РУСПИЯ ПРЕДПОЛАГАМ ЗНАЕТЕ ЗНАЧЕНИЕТО НА ТАЗИ ДУМА. НУЖНИ СА ЗАКОНИ ЗА ЗАЩИТА НА МЪЖА. ПРЕДИ ГОДИНИ МИ СЕ НАЛОЖИ ЕДИН РАЗВОД С ЕДНА ИЗПЕЧЕНА РУСПИЯ И ПОПИТАХ АДВОКАТА Й КОЛКО ПОДАДЕНИ МОЛБИ ИМА В НЕГОВАТА КАНТОРА И ТОЙ МИ ОТГОВОРИ 302 ТРИСТА И ДВЕ ПОПИТАХ ОТ ТЕЗИ МОЛБИ КОЛКО СА ПОДАДЕНИ ОТ МЪЖЕ ОТГОВОРА САМО ДВЕ ТОВА КАКВО ОЗНАЧАВА, ЧЕ ВСИЧКИ БЪЛГАРСКИ МЪЖЕ СА ИЗРОДИ , НАСИЛНИЦИ, РАЗБОЙНИЦИ И ТН,.. ТОВА СА ВСЕ ОПРЕДЕЛЕНИЯ КОЙТО СЪМ ЧУВАЛ НЕ ЕДИН ПЪТ. БЪЛГАРИНА ИСКА ДА ИМА ЖЕНА КОЯТО ДА НЕ Е РУСПИЯ НО ТАКИВА НЯМА ТОВА Е ПРОБЛЕМА А МЪЖЕТЕ ВСЕ ПОВЕЧЕ СТАВАТ ДЖИНДЖЪРИ И БОКЛУЦИ БЕЗ МОРАЛ БЕЗ НИКАКВИ КАЧЕСТВА НА МЪЖЕ РАЗЛОЖЕНИЕ КОЕТО ТРЪГВА ОТ ЛИПСАТА НА РЕАЛНА ЗАЩИТА НА СВЕСТНИТЕ МЪЖЕ И ОТ ТАМ И РЪСТА НА РУСПИЙТЕ РАСТЕ И ЩЕ РАСТЕ А ОТ ТАМ И ТАКИВА ТРАГЕДИИ ЗА СЪЖАЛЕНИЕ МЕРКИ ТРЯБВАТ МЪЖЪТ Е В ОПАСНОСТ А ЖЕНАТА Е ПОД ВСЯКАКВА КРИТИКА ВСЯКО СЛЕДВАЩО ПОЛКОЛЕНИЕ Е БЕЗВЪЗВРАТНО ИЗВРАТЕНО И ЗАГУБЕНО БЕЗ МОРАЛ И БЕЗ НИКАКВИ КАЧЕСТВА ОСОБЕННО ЖЕНИТЕ ОТ БОКЛУК ТА НА ДРУГ БОКЛУК. ВСИЧКИ ГО ЗНАЯТ НО СИ ТРАЙКАТ РУСПИЙТЕ ЗАЩОТО ИМ ОТЪРВА А КУРВАРИТЕ ЗАЩОТО СЕ ЧУСТВАТ МЪЖЕ ВСЪЩНОСТ СА ПОСЕРКОВЦИ КОЙТО ПРАВЯТ КАЛ НА ДРУГ МЪЖ И ЗА СЪЖАЛЕНИЕ МОРАЛЪТ В БГ Е ТАКЪВ А И НЕ САМО В БГ.

  3. Българските жени си мислят, че могат да си направят като американски сериал или филм живота си.

  4. Тая истерия се раздухва от психично болни жени със сексуални смущения. Възползват се от демокрацията и налагат безумията си.

  5. Ей така се стига до либералните извращения една „жена“, като Курнелия да направи дармадан десетките хиляди мъже в една партия! Тя ги бие като тъпани, а те мълчат и примигват на парцали, кат същински джендърляци! Ами нали са си „леви“, що да не го дават „у лево“?

Отговорете

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.