На кои два етапа се разделя всяка връзка?

Европарламентът обсъжда санкции за държави, които не водят ефективна борба с корупцията

Автомобил помете пешехоци в центъра на Токио

Жълт предупредителен код за силен вятър е обявен в 18 области

Антон Вълев, Национална аптечна камара: Едва 25% от аптеките са готови да се включат в новата система за лекарствата

Ивайло Калфин: Никой не очакваше, че Тереза Мей ще загуби вота за Брекзит с такъв резултат

Трилър в Гърция: Назначиха охрана на депутата от „Потами“, който ще гласува за Ципрас

Андрей Ковачев: Вотът срещу сделката за Брекзит е катастрофа

От днес шофьорите без винетки ще бъдат глобявани

Мишел Барние: ЕС остава непоколебим по споразумението за Брекзит

15 жертви след атака на ислямисти над хотел в Кения

Депутатите гледат предложението на кабинета за преговори със САЩ по закупуването на F-16

Путин: ЕК да гарантира, че няма да провали продължението на „Турски поток“ през Европа

Тереза Мей се изправя пред вот на недоверие днес

Слънчево и ясно време днес

Грозна истерия срещу мъжа Той не е програмиран да убива жени

Акушерки и майки бият деца, а деца – други деца

Проблем с насилието ИМА и той е СЕРИОЗЕН. Не само с домашното, а с насилието въобще. фокусирането САМО върху жените в ролята им на жертви, и неглижирането на далеч, ама далеч по-големия процент насилени и убити деца, мъже и старци, е ГРЕШКА. Според мен тя е целенасочена, с оглед прокарването на определени либерални политики. Преди ден се разрази грозна атака срещу МЪЖА по принцип. Дали от глупост, дали от емоция, дали от желание да се впишат в майсторски зададения тренд, сума ти народ изговори сума ти глупости, поставяйки разговора в абсолютно НЕПРОДУКТИВНО русло. МЪЖЪТ Е УБИЕЦ НА ЖЕНИ, а България е ГРОБИЩЕ на избити жени. Окей, нека оставим за миг настрана милионите неубили никого, свестни и недоумяващи от тази глупост мъже, и приемем, че е така. Какво правим, освен, че си изплискваме истерията? Избиваме мъжете? А нещо продуктивно? Йезуитщината „щом не си съгласен с нашата теза, значи си патрЕот, националист и тайно подкрепяш насилието срещу жени“, и статусите, внушаващи тайна съпричастност към насилието срещу жени, даже няма да коментирам, толкова са жалки.

Реално, една смислена, важна и значима кауза беше прецакана от ГЛУПОСТ. Мъжът беше посочен като БИОЛОГИЧЕСКИ ДЕТЕРМИНИРАН НАСИЛНИК. Разбирате ли? Щом си мъж, значи си програмиран да убиваш жени. а дали все пак да не включим главния мозък и да не потърсим причините в оскотяването, мизерията, липсата на образование и възпитание, духовната нищета, липса на ценности, пошла медийна среда, които раждат насилници и от двата пола? И да се сетим, че акушерки и майки бият деца, а деца – други деца? И вместо да квичим „ах, убийци такива“, да предложим реално работещи механизми, таргетиращи реалните проблеми? Какво предлагат всичките ми опоненти?

(от фейсбук)

Коментирайте от Фейсбук

Коментари (7)

  1. Домашното насилие и останалите видове се програмират и насочват от либералите. Начуквайки в мозъците ни идиотията за равенство на половете (каквото няма в Природата), либералите реално и умишлено създават двама равноправни претенденти за лидер на семейството. По Природен закон, лидерът е само един. Събраните в една къща равни претенденти след като им мине медения месец и им отзвучи сексуалният нагон, започват равноправни битки за лидерство, умишлено означавани кодирано от либералите с термина „насилие“. Тогава, въпреки законовите и съдебни защити, по-слабия пол се оказва по-слаб и потърпевш, а мъжете – насилници. Така либералите преднамерено създават равноправни поводи за омраза и развод, за разпадане на семейството и срив на раждаемостта. За доказателство на това твърдение, проверете сами колко от нашите и европейските политици са имали и имат законен брак и кой по ред е сегашният им брак, позволяващ да се родят и ВЪЗПИТАВАТ деца в семейството им. За простолюдието да не говорим – там върви безбрачно съжителство, удобно за раздяла без съдебни формалности и не се знае кое по ред е.

    1. Много удобна позиция за мъжката гледна точка. Гола, бременна и до кухненската печка. А не може ли преди да поставиш етикет мъж/жена, да се замислиш, че срещу теб стои обикновено човешко същество? Което може да не е съгласно с ролите, считани за нормални преди 100-ина години – мъжът носи парите, жената върти къщата и си трае. Времената се менят и следва да се адаптираме. Да намерим нова справедлива равновесна точка във взаимоотношенията си.

  2. НЕ СЕ ЗАБЛУЖДАВАЙТЕ ЖЕНАТА ТЪРСИ МЪЖЪТ БАЛЪК КОЙТО ДА МОЖЕ ДА ДОМИНИРА И МАНИПУЛИРА И ЛЪЖЕ ОСОБЕННО БЪЛГАРСКАТА РУСПИЯ Е НОМЕР ЕДНО В ТЕЗИ РАБОТИ А МЪЖЪТ ГЛУПАКЪТ В ЗАЩИТА ПРАВИ ГЛУПОСТИ КОЙТО ЖЕНАТА СЪЩО ДОБРЕ МУ ГИ ПРОГРАМИРА И ГО НАСОЧВА ЗАЩОТО ТЯ Е ХИТРА ЛИСИЦА И ВИНАГИ ТРЯБВА ДА Е НА НЕЙНАТА И СЛЕД КАТО БЪЛГАРИЯ Е ПО ДУМИТЕ НА БАБА ВАНГА РУСПИИСКА ДЪРЖАВА ТОЕСТ ЗА ДА НЕ КАЖЕ ВСЯКА ЖЕНА КАЗВА ВСЯКА ВТОРА БЪЛГАРКА Е РУСПИЯ ПРЕДПОЛАГАМ ЗНАЕТЕ ЗНАЧЕНИЕТО НА ТАЗИ ДУМА. НУЖНИ СА ЗАКОНИ ЗА ЗАЩИТА НА МЪЖА. ПРЕДИ ГОДИНИ МИ СЕ НАЛОЖИ ЕДИН РАЗВОД С ЕДНА ИЗПЕЧЕНА РУСПИЯ И ПОПИТАХ АДВОКАТА Й КОЛКО ПОДАДЕНИ МОЛБИ ИМА В НЕГОВАТА КАНТОРА И ТОЙ МИ ОТГОВОРИ 302 ТРИСТА И ДВЕ ПОПИТАХ ОТ ТЕЗИ МОЛБИ КОЛКО СА ПОДАДЕНИ ОТ МЪЖЕ ОТГОВОРА САМО ДВЕ ТОВА КАКВО ОЗНАЧАВА, ЧЕ ВСИЧКИ БЪЛГАРСКИ МЪЖЕ СА ИЗРОДИ , НАСИЛНИЦИ, РАЗБОЙНИЦИ И ТН,.. ТОВА СА ВСЕ ОПРЕДЕЛЕНИЯ КОЙТО СЪМ ЧУВАЛ НЕ ЕДИН ПЪТ. БЪЛГАРИНА ИСКА ДА ИМА ЖЕНА КОЯТО ДА НЕ Е РУСПИЯ НО ТАКИВА НЯМА ТОВА Е ПРОБЛЕМА А МЪЖЕТЕ ВСЕ ПОВЕЧЕ СТАВАТ ДЖИНДЖЪРИ И БОКЛУЦИ БЕЗ МОРАЛ БЕЗ НИКАКВИ КАЧЕСТВА НА МЪЖЕ РАЗЛОЖЕНИЕ КОЕТО ТРЪГВА ОТ ЛИПСАТА НА РЕАЛНА ЗАЩИТА НА СВЕСТНИТЕ МЪЖЕ И ОТ ТАМ И РЪСТА НА РУСПИЙТЕ РАСТЕ И ЩЕ РАСТЕ А ОТ ТАМ И ТАКИВА ТРАГЕДИИ ЗА СЪЖАЛЕНИЕ МЕРКИ ТРЯБВАТ МЪЖЪТ Е В ОПАСНОСТ А ЖЕНАТА Е ПОД ВСЯКАКВА КРИТИКА ВСЯКО СЛЕДВАЩО ПОЛКОЛЕНИЕ Е БЕЗВЪЗВРАТНО ИЗВРАТЕНО И ЗАГУБЕНО БЕЗ МОРАЛ И БЕЗ НИКАКВИ КАЧЕСТВА ОСОБЕННО ЖЕНИТЕ ОТ БОКЛУК ТА НА ДРУГ БОКЛУК. ВСИЧКИ ГО ЗНАЯТ НО СИ ТРАЙКАТ РУСПИЙТЕ ЗАЩОТО ИМ ОТЪРВА А КУРВАРИТЕ ЗАЩОТО СЕ ЧУСТВАТ МЪЖЕ ВСЪЩНОСТ СА ПОСЕРКОВЦИ КОЙТО ПРАВЯТ КАЛ НА ДРУГ МЪЖ И ЗА СЪЖАЛЕНИЕ МОРАЛЪТ В БГ Е ТАКЪВ А И НЕ САМО В БГ.

  3. Българските жени си мислят, че могат да си направят като американски сериал или филм живота си.

  4. Тая истерия се раздухва от психично болни жени със сексуални смущения. Възползват се от демокрацията и налагат безумията си.

  5. Ей така се стига до либералните извращения една „жена“, като Курнелия да направи дармадан десетките хиляди мъже в една партия! Тя ги бие като тъпани, а те мълчат и примигват на парцали, кат същински джендърляци! Ами нали са си „леви“, що да не го дават „у лево“?

Отговорете

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.