Данела Арсовска: Мръсната кампания на СДСМ показва безсилието и отчаянието им

Данела Арсовска коментира пресконференция на СДСМ, на която бе обявено, че освен нея, цялото и семейство има български лични карти и бе показана такава на съпруга й Ангел, предава скопската „Нова ТВ“.

Подкрепеният от ВМРО-ДПМНЕ независим кандидат за кмет на Скопие, която ще се изправи срещу кандидата на управляващите социалдемократи Петре Шилегов на балотажа, заяви, че мръсната кампания за очернянето й, която е достигнала и до нейното семейство, е достигнала дъното.

„Толкова им гори под краката, че политическите ми съперници се използват с нови лъжи и измами срещу семейството ми. Срамота е, че семейството ми става цел на черната кампания. Атаката срещу моето е атака срещу всички останали семейства, което трябва да бъде и да остане свещено за всеки човек с морал и ценности. Това, от друга страна, показва безсилието и отчаянието, в което се намира кметът на Скопие Шилегов, който загуби подкрепата на скопяни“, допълва Арсовска.

Според нея вместо борба между проекти за по-добър стандарт за жителите на македонската столица, ние виждаме гладиаторска битка от фалшиви новини и изкривени морални ценности.

Скопие ще бъде модерно, ще върви напред и заедно ще създаваме нови ценности, различни от всичко останало досега. Защото всички заслужаваме по-добро от това, което имаме сега“, каза още Арсовска.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Европа