Даниел Петканов изненада Алекс с кола за 48 000 лева (СНИМКИ)

Даниел Петканов, популярен с прякора Лудия репортер, подари на съпругата си Алекс Петканова нова кола - Dodge Challenger SRT, обявена за 48 000 лева от автомобилната къща, от където е купена.

24-годишната Алекс побърза да се похвали в Instagram профила си с новата придобивка и да благодари на Даниел за изненадата:

"Няма да повярвате какво ми подари Даниел!!! По принцип съвместният ми живот с него ме е научил да очаквам неочакваното във всеки един момент, но този път ме изненада жестоко, признавам си! От месец и половина усещах,че ми крои нещо, беше потаен,отсъстваше без причина и като ми каза,че има изненада за мен, очаквах да ми доведе някоя любовница, но не и кола. Абе изобщо всичките приготовления и начина, по който ми я поднесе бяха супер впечатляващи и точно в негов стил- забавни. Обичам те, Даниел Петканов! ♥️ Благодаря ти, че правиш живота ми толкова цветен, интересен и емоционален!", написа моделът.

Съпругът на Алекс дори бе персонализирал колата, поставяйки надписа " I love Aleksandra" на номера на автомобила, както и стикери със социалните й профили на единия прозорец.

Лудият репортер също сподели кадри на новата кола, но бе по-кратък: "Семейството ни се увеличи с още един американски член".

 

View this post on Instagram

 

??? Няма да повярвате какво ми подари Даниел!!! ? По принцип съвместният ми живот с него ме е научил да очаквам неочакваното във всеки един момент, но този път ме изненада жестоко, признавам си! ?От месец и половина усещах,че ми крои нещо, беше потаен,отсъстваше без причина и като ми каза,че има изненада за мен, очаквах да ми доведе някоя любовница, но не и кола.? А бе изобщо всичките приготовления и начина, по който ми я поднесе бяха супер впечатляващи и точно в негов стил- забавни. Обичам те, Даниел Петканов! ♥️ Благодаря ти, че правиш живота ми толкова цветен, интересен и емоционален! ? @daniell_petkanov

A post shared by Aleksandra Bogdanska-Petkanova (@aleksandra_petkanova) on

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лица