Двама цигани пребиха полицай в магазин (обзор)

Отмъщавали му, защото ги разследвал преди време

Ще отговарят за телесна повреда

Двама цигани пребиха полицай в магазин, след като преди време той ги разследвал. Грозната сцена се разиграла в събота посред бял ден във врачанското село Борован.

Служителят от районното управление в Бяла Слатина Г. Ц. не бил на работа и влязъл да пазарува. След него влезли двамата роми. Наскоро полицаят работел по случай, за който били заподозрени двамата роми. Явно това предизвикало гнева им. Докато са в магазина полицаят им направил забележка и между тях започнал спор, се вижда на записи от охранителни камери. Скандалът прераснал в побой и двамата цигани му се нахвърлили с юмруци и ритници. От клипа, разпространен от сайта “Конкурент”, се вижда как те приклещват полицая в един ъгъл и го засипват от удари. Според очевидци пребитият дори за кратко загубил съзнание и се наложило да бъде прегледан в болница. Самите биячи пък необезпокоявано си тръгнали от мястото на битката.

Днес от МВР не съобщиха подробности за екшъна. Разбра се, че за нападението са арестувани М. М. (44 г.) и А. А. (36 г.). Според запознати по-младият мъж бил криминално проявен и осъждан. По случая било образувано досъдебно производство за нанасяне на телесна повреда.

Коментари

Задължително поле