Девет глътки топла вода гонят инфекциите

Чаша топла вода преди кафето сутрин върши чудеса срещу дисбалансите в организма.

Влияе положително на метаболитния синдром

Простичкото правило се препоръчва и на страдащите от диабет и високо кръвно налягане

Твърде различни са обясненията за почти чудотворното въздействие на чаша топла вода сутрин, изпита на гладно. Едно е сигурно - въведете ли правилото за 9-те глътки, ще се чувствате изпълнени с енергия, по-рядко ще се разболявате и метаболизмът ви ще се подобри в пъти. Топлата вода на гладен стомах действа положително върху лимфната система. А това веднага води до повишаване на имунитета. Чаша топла вода веднага след събуждане помага за разреждането на киселините в стомаха, но и е еликсир за бъбреците.

Само няколко глътки подобряват метаболизма и ускоряване на обмяната на веществата. Това от своя страна е почти сигурен метод за отслабване и повлиява положително върху болните от метаболитен синдром.

Правилото за топлите глътки се препоръчва и на страдащите от диабет и високо кръвно налягане. Въведете топлата чаша сутрин преди кафето или чая, а после изчакайте поне 20 минути преди за закусите. Ще се изненадате, ако при хрема пиете 3 пъти на ден по чаша топла вода - досадното подсмърчане ще се скъси поне с ден и половина. Същото се препоръчва и при бронхит, а дори и при менструални болки.

Пиенето на топла, почти гореща вода сутрин на гладно, е разпространен ритуал и в Япония. У нас методът е препоръчван от Учителя Петър Дънов, лечителят Петър Димков и др. и като цяло се препоръчва за премахването на дисбалансите в организма.

Коментари

Задължително поле