Дейзи Ланг и Холи Бери заедно на боксов мач

Трикратната световна шампионка по бокс - Дейзи Ланг (Деси Кирова), бе специален гост на гала-вечерта по женски бокс в Ел Ей, излъчена по HBO tv, съобщава ВИП Комюникейшън.

"Като пионер на женския бокс бях поканена да подкрепя този спорт за професионалисти на историческото за всички събитие. За първи път от 45 години в историята на бокса HBO tv предава мачове по женски бокс в основата си програмата на живо. За мен бе чест да присъствам", коментира Деси Кирова. Тя бе редом до холивудската актриса Холи Бери, която не само обича бокса, но и го тренира.

Деси Кирова бе звезда и на премиерата на филма "Нашата Коледа" в Райлис студио Холивуд - Чарли Чаплин театър. В комедията тя партнира на носителката на Оскар - актрисата Маргарет О ‘Брайън. " Този път не беше екшън филм. Беше ми приятно да играя в "Christmas movie". Това е романтична комедия за посрещането на Коледа в едно американско семейство и е продължение на "Коледа в Беверли Хилс". Ролята ми беше комична - на знатна аристократка, и бе голяма промяна за мен тъй като нямаше нищо общо с екшън ролите, които съм играла досега", коментира Дейзи Ланг.

Коментари

Задължително поле