Демет Йоздемир скочи срещу Джан Яман

След поредица от публични гафове на набедения за нов секссимвол на Турция - Джан Яман, екранната му партньорка от "Свободен дух" Демет Йодемир скочи срещу него. Чрез мениджъра си, тя настоя актьорът да не споменава повече името й в медиите. В противен случай Демет предупреди, че ще предприеме действия и ще го съди.

В момента актрисата се снима в новия сериал „Къщата, в която сте родени, е нашата съдба“ и не иска името й да се намесва със скандални новини.

Демет Йоздемир направи това предупреждение към Джан Яман, след като в свое интервю той заяви, че двамата са имали любовна афера, докато са се снимали в "Свободен дух" и затова проектът бил успешен, за разлика от сериала „Кой не ни харесваха ", в която имал обтегнати отношения с партньорката си Селен Сойдер.

По време на излъчването на сериала "Свободен дух " в Турция Джан Яман и Демет Йоздемир упорито отричаха слуховете за роман, твърдейки, че са само добри приятели. Затова не е изненадващо, че сега Демет Йоздемир не иска да разкрива подробности от личния си живот, особено след твърденията, че със Джан са се разделили недружелюбно.

Коментари

Задължително поле