Джеймс Дентън спрял да пие заради „Отчаяни съпруги“

Актьорът все още е голям чаровник, десет години след края на поредицата

58-годишният Джеймс Дентън даде едно от малкото интервюта преди няколко дни и показа как изглежда днес. Той призна, че е поласкан от определението за най-сексапилния мъж на малкия екран, което получава, когато сериалът „Отчаяни съпруги“ започва да се показва, но това често го кара да се чувства неудобно.

„Играх предимно негативни персонажи през по-голямата част от кариерата си, чак до „Отчаяни съпруги“. Щастлив съм, че участвах в този сериал, не ме разбирайте погрешно. Но съм малко смутен, защото сцената, в която съм без риза в задния двор все още ме преследва и днес.", каза актьорът в интервюто.

Той призна, че веднага се е отказал от алкохола и бързото хранене, след като прочел сценария за сериала и започнал активно да посещава фитнеса. До този момент Джеймс не бил в твърде добра форма, но се радва, че е приел работата сериозно. Актьорът е доволен от начина по който неговият герой напуска сериала. А именно, Майк Делфино е прострелян и умира в обятията на партньорката си Сюзън Майер, изиграна от Тери Хачър.

"Сцената беше страхотна благодарение на Тери. Ето защо всичко е толкова емоционално", заключи той.
След края на снимките на сериала той се мести в Минесота със семейството си от Лос Анджелис. Актьорът е воден от нежеланието си децата му да не са в суматохата на мегаполиса. Джеймс е женен за фитнес треньорката Ерин О'Брайън, от която има две деца. Той се появява в няколко други сериала, но ролята на Майк Делфино го съпътства и до днес. Именно тя му носи световна слава и кара милиони дами пред малките екрани въздишат по мускулестия водопроводчик.

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Сериали