Дженк от "Безмилостен град" умира

Триъгълникът Джемре - Недим - Дженк се разпада.

Две сватби и едно погребение

Поверява сина си на Джемре и Недим

Малкият Умут празнува рожден ден с голямо семейство

Турският сериал "Безмилостен град" върви към своя край, но в  хода на развръзката му, наяве изплува и друга тайна от миналото. Оказва се, че Джемре е щерка на Сехер от друг мъж, зарязал я още докато била бременна. Разбирайки това, Джемре обвинява  майка си, че я е оставила да живее в лъжа и с помощта на Недим издирва координатите на истинския си баща. 

Още на портата пред дома му тя се среща с неговата безнравственост и жестокост. "Пари ли ще искаш? Всички ми се пишете роднини и земляци, нищо чудно ти пък да ми кажеш, че си ми дъщеря?.."

Възмутена от безскрупулността му, Джемре му заявява "Не!" Отива при майка си, прегръща я и иска прошка.

"Обидих те заради този лош човек", казва и момичето, осъзнало, че истинският й баща всъщност е този, който я е отгледал - съпругът на Сехер, подал й  ръка в най-трудния й момент и приел Джемре като свое дете, както Джерен и Дживан. 

След смъртта на Джерен, грижите по бебето поема Дженк. Осъзнавайки, че заради тежкото си заболяване е в края на жизнения си път, той решава да тръгне с каравана на пътешествие с малкия Умут. Снима на видео всяко преживяване с бебето и прощални послания към него и всички  близки.

Малкият Умут получава хвърчило, направено от баща му.

В момент на видеовръзка с Недим, Дженк припада до караваната. Откарват го в болница и на смъртното си легло разказва на Недим, че е заисал на видео всичко, което са правили с Умут. "И двамата знаем, че няма да ме има... На Умут му е нужно семейство, можеш да му го дадете ти и Джемре... Знам, че се отказа от Джемре заради мен. Вземи я за ръка и станете семейство за Умут", поръчва Дженк на Недим, наричайки го за първи път "брат".

Финалът на "Безмилостен град" е на шестия рождения ден на Умут. На празника се е събрало цялото семейство - Недим с Джемре и тяхното дете, баба му Сехер, чичо му Дживан, който се е оженил за леля му Дамла... Умут получава хвърчило, направено му от Джек преди 6 години.

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Сериали