Джесика Симпсън разкри, че била сексуално малтретирана като дете

Актрисата прибегнала към хапчета и алкохол, за да се справи с болката

Актрисата и певица Джесика Симпсън издава своя първи мемоар "Open Book", пасажи от който са публикувани в сп. People. За първи път тя разкрива публично, че като дете е била сексуално малтретирана, а за да се справи с травмата, тя прибягнала към хапчета и алкохол в по-късна възраст. Към днешна дата обаче, Джесика не употребява никакви упойващи вещества и редовно посещава психолог.

"Всичко започна, когато бях на 6 години. Делях легло с дъщерята на приятелско семейство, когато оставахме на гости у тях. Първоначално тя започваше с гъделичкане по гърба ми, но после се стигаше до крайно неприлично поведение от нейна страна", споделя Симпсън.

Смразена от страх, дълго време тя живее с идеята, че вината за случващото се е нейна. Когато събира кураж да сподели с родителите си - чак 6 години по-късно, майка й признава, че е имала предчувствие за нещо нередно, а семейството никога вече не посещава родителите на момичето, малтретирало Джесика.

В следващите години кариерата й на певица е в своя пик, но травмата продължава да й тежи, а за случилото се знаят само най-близките й хора. За да се справи с болката и потиснатите чувства, Джесика прибягва до употребата на хапчета и алкохол, които тя твърди, че я правят безчувствена към всичко минало и настояще.

През 2017-та актрисата решава да се откаже от алкохола, което не й коства особени усилия, но работата с терапевт се оказва много по-сложна: "Трябваше наново да преживея спомените си, да ровя дълбоко в себе си, за да се изцеля".

Към настоящия момент Симпсън е щастливо омъжена от 6 години и има 3 деца, последното от които се роди едва преди 10 месеца.

 

Коментари

Задължително поле