23-годишен безработен е серийният бомбаджия от Тексас

За първи път показаха подземията на Мавзолея Монтират арт инсталации на мястото на съветски климатик колкото плувен басейн

Смъртоносна болест мори свинете у нас

Томислав Дончев за ЧЕЗ: Ситуацията изискваше бърза, нестандартна мярка

„Труд“ приобщи хиляди към благородна кауза Предстои благородна инициатива за абитуриенти на 24 април

Борисов се срещна с генералния секретар на европейските профсъюзи

Зоран Заев към Русия: Македония е ориентирана към НАТО

Гърция ни тараши за цигари и пиене Конфискуват автомобила при контрабанда

Тръмп и Макрон се съгласиха, че Русия е отговорна за отравянето на Скрипал

Германци, италианци и французи искат да ловуват у нас

Вижте акцентите от броя на “Труд” в четвъртък, 22 март 2018

Истината vs. Истерията За първи път: Документът за регистрацията за хулиганство на жената на председателя на ВКС

Жельо Бойчев: Ще се стремим информацията от комисията за ЧЕЗ да стане публична

Плащаме чрез мобилно приложение паркирането в София

ГЕРБ замрази спорни промени в НК Бизнесът се противопостави на еднаквия режим за корупционни престъпления

Джинко – Оптимистична теория за нашия народ И това се случва в страната на Иван Хаджийски, Чудомир и Радичков

Имало едно време една прекрасна страна. Това било страната на Иван Хаджийски, Чудомир и Радичков. Те грижливо описвали нейната омайна народопсихология десетилетия наред, неподозиращи тежката и тъмна прокоба, надвиснала над бъдещето и… Бъдеще, превърнало я в Страната на Джинковците.

Една вечер в патетичният праймтайм на още по-патетичния шоу бизнес на тази Страна било направено велико откритие, доказващо по безспорен начин еволюционната теория на Дарвин. Била открита липсващата връзка между Чикагопитекуса и Ямбдерталеца – непознато до момента човекоподобно, наречено Джинко!

Патетичният шоу бизнес в страната на Джинковците раждал още по-патетични водещи. Веднъж един такъв водещ сравнил едно шоу с Олимпиада, а двукратният победител в шоуто – мега мъжкар, тъпак – носещ фамилията на жена си, бил обявен за двукратен Олимпийски шампион…

Златните медали за победителя били отлети специално от Дънди Прешъс Металс и всъщност били от месинг, защото златото отдавна го нямало. Те били връчени на победителя лично от Ирина Папазова с обещанието догодина същият този “победител” да бъде обявен за новата Мис България 2018…

В Страната на Джинковците новите шампиони вече имали и нови почетни стълбици. Те били направени от книги, чиято нова и единствена функция била някой да стъпва върху тях, а не да бъдат четени… И така новите победители в Страната на Джинковците гордо стъпвали върху “Бит и душевност на нашият народ” за първо място, “Оптимистична теория на нашия народ” за второ и “Съчинения в три тома” за трето под звуците на новия химн – микс от кючек и меренге!

И гледали отгоре Хаджийски, Чудомир и Радичков, посърнали и нещастни, тази чудовищна алегория на глупостта, вдишвали тази зловонна смрад, все по-недоумяващи радостта и щастието на Дарвин от откритието на човекоподобното Джинко…

И леко кимвали с глави на поредното “Cheers”!

(от фейсбук)

Коментирайте от Фейсбук

Коментари (12)

   1. Ши обърнеш ти комунисто-евроатлантическия сй зaдник кат плевнелиев…

 1. Please kindly check Your prescription medication and make sure that You are taking the rise dosage.
  If Your condition still continues please change Your Consultant.In any case You have a serious issue and You should resolve it at first opportunity.

 2. Всичко това нямаше да се случи ако нямаше една телевизия, която да организира това и да го излъчва, добре че имаме право на избор да не го гледаме.

 3. Плачете за изгубената си държава!
  Плачете с глас и бийте си главите
  в стената на плача,
  защото от вас нищичко не става,
  и това не е от сега!

 4. По тъпо и нагласено не можеше да бъде ! Брадъра се осети , че пресоли манджата с глупостите и за да не го съдят даде наградата на Джино ! Никога това не е по вота на зрителите , може ли ,участниците , коментаторите и от публиката да се чува едно име и освиркване на другото и този мангал да е победител ! Така са ни избрани и депутатите и затова сме на това дередже !

 5. Единия прилича на негър от някой остров а другия на джаба хатянина, направо къртят бетона. Да са живи и здрави. Проблема е че всички в тази държава не падат по долу от тях.

Отговорете

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.