Джоди Фостър разследва убийство в Аляска

На представянето на HBO по време на международния филмов фестивал в Бразилия беше показан нов трейлър на четвъртия сезон на известния сериал „Истински детектив“. Видеото беше представено от шоурънъра Иса Лопес и изпълнителите на главните роли в лицето на носителката на „Оскар“ Джоди Фостър („Мълчанието на агнетата”) и професионалната боксьорка Кали Рейес. Триото сподели и нова информация за предстоящия сезон и впечатленията си от снимките в Аляска, където се развива новата история.

Според сюжета, детективите Лиз Данвърс (Фостър) и Еванджелин Наваро (Райс), които се познават от дълго време и не се харесват, трябва да разследват изчезването на осем учени, които са били в арктическа изследователска станция.

Детективите се опитват да разгадаят поредица от убийства, които първоначално изглеждат несвързани едно с друго.

Събитията се развиват по време на полярната нощ. Новият трейлър показва как главните герои намират ледени тела, но се оказва, че те не са умрели от измръзване.

Самата Лопес призна, че мрази студа и никога повече няма да пътува до Аляска. Рейс каза, че Тъмнината ще бъде толкова централна за четвъртия сезон, колкото и Лиз и Еванджелин. Премиерата на новите епизоди е по HBO на 14 януари.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Сериали