Джъстин Тимбърлейк - Хванат в крачка

Водеща тема в артистичния свят цяла седмица е арестът на поп звездата Джъстин Тимбърлейк, който беше закопчан в Хемптънс след като е карал пиян. Снимката от ареста, на която изпълнителят е с мътен поглед стигна до медиите и бързо обиколи социалните мрежи.Утре Тимбърлейк трябва да се изправи пред съда в Ню Йорк, а по същото време трябваше да е на концерт в Полша, тъй като върви мащабното му световно турне, което е разпродадено за месеци напред. Певецът се завърна ударно на сцена с нов албум, след 6 години отсъствие, но сега обиколката му е под въпрос.

Преди ден Джъстин Тимбърлейк изнесе първия си концерт след ареста му за шофиране в нетрезво състояние, като каза на публиката, че е била "тежка седмица". „Минахме заедно през възходи и падения, леви и десни. Беше тежка седмица, но вие сте тук, аз съм тук и нищо не може да промени това в момента", каза той в Чикаго.

Тимбърлейк бе задържан от полицията в ранните часове на вторник през изминалата седмица. Полицаите казаха, че 43-годишният изпълнител не е спрял на знак "Стоп" и е видян да шофира силно криволичещ. докато кара своето BMW X7 2025. Това се случва в 12:30 през деня на 18 юни в Саг Харбър, Хемптънс, след като певецът прекарва забавна вечер с приятели. Източник казва пред Page Six, че тогава Джъстин е бил спрян и посъветван да не шофира в това състояние от 23-годишния полицай Майкъл Аркинсън. „Той не разпозна Джъстин, защото е младо момче“, споделя източникът. „И все пак той му даде шанс, защото не представляваше непосредствена опасност.“

Джъстин е на световно турне от месец април и концертите се очакват с огромен интерес от феновете му. Това беше пореден удар по репутацията му, след като излязоха мемоарите на бившата му приятелка Бритни Спиърс. Една от най-известните песни на певеца, „Cry Me A River“ е писана за Спиърс и в текста си я обвинява в изневяра. Връзката на двамата попзвезди беше една от най-обсъжданите в началото на 2000-те години.

Покрай поредния скандал, на повърхността излезе стар клип на Джъстин Тимбърлейк, докато взима награда по време на BRIT Awards през 2007 г. Във видеото той казва: „Спри да пиеш. Знаеш, че говоря за теб. Спри да пиеш, много е небрежно, таблоидите винаги ще има какво да кажат за теб“. Смята се, че това послание е насочено към Бритни.

Със сигурност Джъстин Тимбърлейк също знае, че короната на световната слава е тежка, защото той е голяма звезда още от дете. Досега беше даван за един от добрите примери на подрастващите, които успяха да се справят с огромното внимание, славата и парите без да тръгнат по лошия път на наркотици, алкохол и други зависимости, които провалиха не една и две блестящо стартирали кариери.

Тимбърлейк става популярен именно като един от вокалистите и най-младия член на момчешката група NSYNC. Всъщност той започва да пее още на 9 години, когато става част от клуба за млади таланти „Mickey Mouse“, заедно с Бритни Спиърс и Кристина Агилера.

Когато Джъстин Тимбърлейк реши да започне самостоятелна кариера през 2002 г., това беше ход, който накара феновете и музикалните критици да се чудят какво точно си мисли 22-годишният певец.

Младежката група, чийто фронтмен беше той - NSYNC бяха на върха на света, току-що завършили най-успешното си световно турне. Техните най-големи съперници, The Backstreet Boys, бяха излезли в „почивка“, която в последствие се оказа оттегляне, и бе минало много време откакто никоя момчешка банда успява да произведе изпълнител, със суперуспешна соло кариера, както Майкъл Джексън прави 20 години по-рано. Меко казано, Тимбърлейк рискуваше. И тогава дойде Justified. Албумът му спечели четири номинации за Грами и една победа и в крайна сметка постави началото на една от най-успешните кариери на поп звезди на нашето време. Следва още по-успешния втори албум през 2006 г. , наречен FutureSex/LoveSounds. Със синглите „SexyBack“, „My Love“ и „What Goes Around.../...Comes Around“ достига върха на американските класации.

Освен певец, Джъстин е актьор и водещ на много телевизионни програми. Участва в няколко големи холивудски продукции като "Социалната мрежа", "По приятелски",  и "Дилъри на време".

 

Ще се поучи от грешката си

Съжалявам за проблемите, които споходиха Джъстин Тимбърлейк през последните дни и му изпращам цялата си подкрепа. Не го оправдавам, но той е разумен човек и съм сигурна, че ще се поучи от грешката си. Джъстин държи на семейството си и заради тях ще се измъкне бързо от това. Сега сме приятели, но през 90-те той беше моето лудо тийнейджърско влюбване – помня, че цялата ми стая беше облепена в негови плакати.

Актрисата Дженифър Лорънс

 

Имаме кризи, но се обичаме

За повече от 10 години брак, не всичко между нас е било розово, имали сме своите кризи.  Мисля, че тук трябва да отдам дължимото на Джъстин. Има едно нещо, което той винаги ми казва: „Въпреки че сме женени, трябва да продължим да излизаме на срещи“ и той е прав за това. Трябва да умеем да намираме време един за друг, да поставяме другия за свой приоритет. И правете заедно това, което ви харесва.

Актрисата Джесика Бийл

 

Не беше готов да е баща

Обичах Джъстин толкова много. Винаги съм си мислела, че един ден ще създадем семейство. Просто се случи по-рано, отколкото очаквахме. Но Джъстин определено не се радваше за бременността ми. Той каза, че не е готов да има дете, че сме твърде млади. Сигурна съм, че хората ще ме намразят заради това, но аз се съгласих да не раждам бебето. Не знам дали беше правилното решение.

Певицата Бритни Спиърс в мемоарите си

Любимец на холивудските красавици

Любовният живот на Джъстин Тимбърлейк е непрестанно под светлините на прожекторите още от тийнейджър, когато започва връзката му с певицата Бритни Спиърс през 1999 година. Тогава двамата са най-големите тийнидоли и феновете следят всяка тяхна изява. Любимата двойка се разделя три години по-късно, заради изневяра от страна на Бритни и тогава меланхоличните песни на Джъстин, посветени на певицата са истински хит. След това Тимбърлейк има романтични връзки с редица различни красиви и известни певици и актриси, сред които Стейси Фъргюсън, Камерън Диас и Алиса Милано. От 2012 година е женен за актрисата Джесика Бийл, с която имат двама сина.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Силуети