Динко, Петя Буюклиева и рокери на протест срещу бежанците във Варна

Борецът срещу бежанците Динко, „жената на всички времена „ Петя Буюклиева , Цецо Елвиса и рокерите от „Велика България” подкрепиха петия пореден протест срещу нелегалните мигранти, който се проведе по обяд пред Катедралата във Варна. На емблематичното за морската столица място се събраха над 100 души, които вдигаха лозунги” Трафикантите убиват България”, „Трафикант = убиец” и др. Протестът се организира от Фейсбук групата на „Гражданската инициатива”.

unnamed„Една птичка пролет не прави, изненадан съм, че има 100 души. Ако е за кебапчета и кюфтета, щяха да дойдат много повече”, не скри разочарованието си Динко. „Няма вече истински мъже в България „, отсече той. „Аз съм тук, защото обичам България и искам да опазим тази земя чиста „, каза попзвездата Петя Буюклиева. Тя заяви още, че не е срещу майките и децата, а срещу нелегалните мигранти, заради които стават страшни неща.

Протестът е с цел да се спре измамата със сирийските бежанци, против лошата охрана на южната българска граница и безконтролното нахлуване на лица, представящи се за сирийски бежанци, казаха организаторите. Варненци искат да бъде построена здрава гранична стена и да се прилага строго визовия режим. Инициаторите още веднъж казаха, че има родена нова индустрия в Афганистан за организиране на трафик на хора и изпращането им в Европа, уж че са прогонени от военен конфликт.

Протестът премина в шествие по централната улица във Варна до фестивалния и конгресен център и към него се присъединяваха още хора.

Коментари

Задължително поле