Дневен хороскоп на Алена за вторник, 29.10.2019

ОВЕН

Разправии в семейството ще ви ядосат сутринта. Проблемите са от битов характер. Не забравяйте, че семейните неприятности не ви дават право да изоставяте професионалните си задължения. Не сподеяйте плановете си, ако развивате собствен бизнес. Успехът няма да ви изостави, ако премълчавате и не прекалявате с хвалбите. Проведете разговор у дома, за да разчупите ледовете, които започват да придобиват огромни размери и да ви отдалечават от любимите ви хора. По-добре се откажете от секса, защото няма да ви достави очакваната наслада.

ТЕЛЕЦ

Очертава се сериозен конфликт с ваш стар делови партньор, които неочаквано се е появил с претенции към вас. Обидните реплики, които може да си размените ще заличат възможността за изглаждане на отношенията ви завинаги. Оставете бъдещето си в ръцете на Съдбата. Не позволявайте проблемите в работата ви да попречат у дома. Семейните ви отношения изискват анализ, за да изгладите недоразуменията с брачната си половинка, но това зависи от вас. Сексуалният ви живот се нормализира, но трябва да сте по-активни в леглото.

БЛИЗНАЦИ

Предстоят ви интересни запознанства, обещаващи ви подкрепа за стартиране на успешни начинания. Ще се обогатите с нови знания и впечатления, които ще премахнат умората и ще ви заредят с оптимизъм. В личният живот трябва да направите за пореден път важен избор. Брачният ви партньор е изкушен да ви посети неочаквано на работното място. Не флиртувайте, за да не ви хване на местопрестъплението. Любимите ви са разочаровани от нежеланието ви да се отдадете на сексуални удоволствия. Нямате причина да отказвате интимните мигове.

РАК

Ще спечелят търговците, но и техните клиенти. Ако търгувате печалбите ще са огромни, а ако пазарувате, ще сте доволни от покупките си. Днес се постарайте да проведете най-важните си разговори. Ваши делови партньори, заемащи върхови обществени позиции, ще оценят работата ви. Отношенията ви с любимите хора са хармонични, но сте в състояние да създадете проблеми, ако сте прекалено мълчаливи вечерта. Вместо замислената физиономия, която сте лепнали още сутринта на лицето си, се усмихнете, за да не се лишите от сексуалните мигове.

ЛЪВ

Очаквайте приятна новина, свързана с личния ви живот. Не позволявайте на проблемите да завладеят съзнанието ви, заради невъзможността да се освободите бързо от притесненията си. Трудностите са преодолими! Не е изключено преди обед да пожънете професионални и материални успехи. Следобед посветете времето си на разрешаването на семейни проблеми, които са причината за почти необратимо отдалечаване на брачната ви половинка. Не разчитайте на бързо преодоляване на кризата в отношенията. Не се отдавайте на изневери и секс извън семейството, защото ще съжалявате горчиво още в следващите дни.

ДЕВА

Странно добронамерени сте към вашите роднини, въпреки че ви досаждат с исканията си. Всички около вас ще се учудят на вашата сговорчивост и желание да се съобразите с наложените правила на поведение. Стремежът ви към материални успехи ще донесе добри резултати. Ревността на половинката ви днес е предизвикана от ваши действия. По-добре е да запазите спокойствие и да си поговорите искрено преди скандалът да е достигнал необратимата си точка. Оправете бързо отношенията си защото сексуалният ви живот е пред пълен провал.

ВЕЗНИ

Осъществете без колебание промените, които обмислихте в изминалите дни. Успехът ще бъде с вас, ако сте предпазливи. Не закъснявайте много след работно време. Не забравяйте, че липсата на свободно време, в което да бъдете с близките си ще ги настрои срещу вас. Бъдете внимателни както в думите, така и в постъпките си. Отношенията с интимната ви половинка не са хармонични и съсипват желанието ви за работа. Не сте склонни да простите обидните думи, които по ваше мнение са незаслужени и бягате от сексуални удоволствия.

СКОРПИОН

Пътувайте, ако имате достатъчно пари и няма да се отразят зле на семейния бюджет през тази седмица. Раздразнителността и нетърпението са вашите най-големи неприятели. Професионалните си задължение ще отхвърлите с лекота. Начинанията са нежелателни. Анализът на ставащото през деня на работното ви място, ще ви помогне да извлечете допълнителна полза за себе си. Не сте в състояние да прецените дали критиката на любимите ви хора е във ваша полза. Разправията ви е гарантирана. Със сигурност ще се лишите от сексуалните удоволствия, ако не сведете глава и не се извините на интимния си партньор.

СТРЕЛЕЦ

Бъдете компромисни и не надхвърляйте възможностите си на работното място. С умереност ще постигнете желания успех и ще завършите задачите си. Пътуванията са успешни, но бъдете внимателни, ако сте зад волана. Не обиждайте и не критикувайте! Пресметнете реалните си доходи, за да разпределите правилно бюджета си. Любимите ви хора са се отчаяли от нежеланието ви да се приберете рано, защото са ви подготвили приятна романтична вечер. Сексуалните желания на половинката ви се разминават с вашите. Вредите на отношенията си.

КОЗИРОГ

Стабилизирайте постигнатото. Начинанията няма да ви донесат успех. Завършването на неотложни и отдавна започнати задачи ще ви донесе признание и добри приходи. Чрез такт и гъвкавост в общуването можете да избегнете проблемите си на работното място. Разчитайте на подкрепата на влиятелни партньори. Семейните ви отношения се нормализират постепенно, но бъдете коректни и не се инатете. Бъдете сговорчиви и тактични с любимите си. Не пропускайте сексуалните удоволствия, за да не си създадете нови проблеми. Бъдете нежни в леглото.

ВОДОЛЕЙ

Склонни сте да оправите отношенията си с хора, които са ви засегнали, но ще се сблъскате със стена от неразбиране, че искате да говорите точно в този ден. Въпреки това, след като сте взели решението за себе си и ще се почувствате заредени с нови сили и желание в един момент да ги предизвикате на разговор и да се изясните, да заработите отново заедно или завинаги да се разделите. Несемейните да очакват предложение за брак, което е тяхна мечта. Семейните да се отдадат на интимни мигове. Сексуалните контакти с партньори, към които не изпитвате чувства, ще оставят във вас неприятни спомени.

РИБИ

Анализирайте изминалия месец и се постарайте да не допускате стари грешки. Всички договори, които искате да реализирате през следващия първи месец на годината, подгответе и обсъдете в този ден. Разчитайте на интуицията си, за да не се лишите от приходи и признание, заслужени с успешно завършени преговори и подписването на инвестиционни договори. Старанието ви да сте мили с любимите си хора ще бъде оценено. Вечерта ви очаква романтична среща и приятна изненада. Намерете подходящите думи, за да споделите чувствата си и се отдайте на сексуални удоволствия.

Коментари

Задължително поле