Дневен хороскоп на Алена за неделя, 01.12.2019

ОВЕН

Денят e почивен и не е благоприятен за работа в съдружие. Съветът ми е да бъдете внимателни, за да не ви провалят вашите колеги заради липса на знания, което не сте подозирали. Завършете започнатите задачи. Обсъдете вълнуващите ви служебни въпроси и не пропускайте да поднесете вашите идеи и мнение за промените, които са неотложни. Следобед в този ден се очертават разправии с близките ви заради непрекъснатата ви заетост, въпреки че сте обещали да сте повече у дома през целия месец. Вечерта се отдайте на романтични мигове, на чувствата си и на сексуални наслади.

ТЕЛЕЦ

Сутрешните часове в този почивен ден са натоварени и напрегнати за вас и ви изнервят, защото околните ви занимават и с техните проблеми. Ще се занимавате със служебни проблеми. Всяка задача, изпълнена в рамките на деня ви носи приходи. Деловите предложения ви носят загуби, ако не са добре обмислени. Не бързайте да ги приемате. Няма намерение да си дадете почивка и днес и на планираните приятни занимания, защото работите по важни проекти. Близките ви вече се притесняват от вашето отсъствие, а също и от самотата в почивните дни.

БЛИЗНАЦИ

Не ви липсва желание за работа, въпреки че деня е почивен, защото искате да отхвърлите повече и да си дадете почивка за празниците. На работното място ви изслушват внимателно. Не разчитайте, че всички проблеми ще се разрешат във ваша полза. Вършете рутинните си задължения, за да си спестите проблеми с колегите. Не е желателно да сядате зад волана. Избягвайте запознанствата. И днес не разчитайте на късмета си. Вечерта си почивайте. Откажете гостуването и останете с близките си у дома. Не пропускайте възможността за възстановяване на хармонията в отношенията и сексуалните удоволствия.

РАК

Днес, въпреки че деня е почивен, сте в състояние да допуснете грешки, заради прибързаност само защото сте решили да надскочите възможностите си. Очаквайте подобряване на финансовото си състояние. Деловите срещи и разговори са разочароващи, ако сте инатливи. Не разчитайте на късмета си. Не рискувайте. Овладейте емоциите си. Направете необходимите промени в подредбата на дома си, но не без да сте ги обсъдили. Говорете с близките си как точно да го сторите и ако се налага купете нови мебели. Вечерта с добро настроение се отдайте на интимни мигове.

ЛЪВ

Овладейте порива си към импулсивни и прибързани действия, които ще ви навредят не само в почивния ден, а може имат дълготрайни последици. На работното място покажете най-доброто от себе си, ако искате да получите признание. Деловите разговори ще бъдат успешни. Общуването ви доставя удоволствие. Не пропускайте почивката още от тази вечер, за да съберете сили за активна работа. Дарете приятни мигове на близките си и на любимите си. Вечерта си пийнете чаша червено вино и се отдайте на интимни разговори и сексуални удоволствия.

ДЕВА

Денят е почивен и ви позволява да се срещнете с хора от деловите среди, с които можете да си сътрудничите успешно. Ако не сте прекалено чувствителни и работите активно и уверено, ще се радвате на успех. Пътуване, дори и при валежи, ще бъде успешно. Поднасяйте само тази информация, която ще бъде възприета с лекота. Стабилизирайте отношенията с близките си, почивния ден позволява да го сторите с лекота. Не нарушавайте хармонията в дома си заради преумора и инат. Вечерта се постарайте да заслужите интимните мигове и сексуални удоволствия.

ВЕЗНИ

Въпреки че сте обидени на близките си сутринта в почивния ден, си наложете търпение и въздържаност защото не си струва да се карате с тях и да предизвиквате отдалечаване в края на годината. Задълженията на работното ви място са много. Постарайте се да отхвърлите най-неотложните задачи. Проявете такт и бъдете коректни към колегите си. Намерете най-безболезнения начин, за да наложите мнението си в семейството. Брачната ви половинка има проблеми, които са причина за отказ от сексуални удоволствия. Поговорете без агресия и се опитайте да помогнете.

СКОРПИОН

Вашия новаторски подход може да бъде възприет добре от колегите и началниците ви в почивния ден, въпреки че не е сигурно дали няма да се разделят в преценката си. Очаквайте известие за приходи. Деловите срещи са успешни. Не налагайте мнението си с агресия. Откажете предложения за инвестиции, ако нямате свободни средства. След обяд ще ви ядосат ваши роднини, които не сте чували от години но ви идват на гости. Не се притеснявайте от появата им, не бъдете прекалено гостоприемни, защото не идват в дома ви с добри намерения.

СТРЕЛЕЦ

Бъдете внимателни, ако сте зад волана в почивния си ден. Най-добре е да ползвате обществения транспорт. На всяка цена отложете деловите срещи и разговори. Няма да бъдат успешни. Преценете дали трябва да се съгласявате на делови запознанства. Денят не е подходящ за изясняване на отношенията с деловите ви партньори. От вас зависи да се организирате и да пътувате. Създайте си положителни емоции с вашите близки или с интимната половинка. Вечерта бъдете мили и се отдайте на романтични мигове и сексуални наслади.

КОЗИРОГ

Неочаквано за вашите планове трудностите по пътя ви няма да са малко в почивния ден. Имате достатъчно сили да отхвърлите задачите си, но не бива да разчитате на помощ. Справете се сами. Не се притеснявайте за финансите си, защото в момента имате начин да подобрите материалното си състояние. Не канете гости, дори и приятели, с които имате винаги за какво да си говорите, ако семейството ви иска вечерта да си почивате и да не общувате с външни хора. По-добре се отдайте интимни мигове, на чувствата си и на сексуални наслади.

ВОДОЛЕЙ

Ще осъществите с лекота плановете си, въпреки, че в почивния ден чувствителността ви е прекалено изострена. На работното място се справяте добре, независимо от личните ви проблеми. Не отказвайте предложената помощ. С агресия и инат няма как да постигнете добри резултати на работното си място. Семейните да не оставят без внимание децата и брачната си половинка, за да не се окажат в един момент без тяхната подкрепа. Несемейните да се отдадат на развлечения, да не се колебаят при покана за дискотека, защото може да срещнат своята половинка.

РИБИ

Избягвайте срещите и запознанствата в почивния ден. Няма да сте в състояние да прецените какви хора стоят срещу вас и в заблудата си, че са коректни и ще работите добри, рискувате да ги допуснете близо до себе си. Скоро ще съжалявате за наивността си. На работното място се справяте отлично. Не позволявайте да ви отклонят от поетия път. Разочарованията няма да закъснеят. Не правете опити да промените личния си живот чрез създаване на нова интимна връзка, ако сте семейнили или обвързани. Новите завоевания няма да ви донесат очакваното щастие, но може да ви разочароват.

Коментари

Задължително поле