Дневен хороскоп на Алена за неделя, 12.01.2020

ОВЕН

Пазете се от колеги, които ви завиждат и правят всичко възможно да ви злепоставят пред ваши нови делови партньори, с които още не сте се опознали. Денят е почивен и ви поднася сериозни изпитания, но ви зарежда със сили, за да ги посрещнете достойно. Оптимизмът ви е гаранция за успех в начинанията. Чувствата ви са споделени, но съмнението, че ви изневеряват все още не е изчезнало напълно. По-добре повярвайте на партньорите си. Сексът с любимите ви хора със сигурност е гаранция за добро настроение и ще ви разтовари от напрежението, което ви вреди.

ТЕЛЕЦ

Ще ви предложат работа, която привидно отговаря на мечтите ви, но бъдете внимателни, за да не се окажете с по-ниска заплата, въпреки дадените преди това обущания. Имате възможност да приемете допълнителна задача, която не пречи на текущите ви служебни задължения. Ще се справите бързо, ще си възвърнете самочувствието и не на последно място - ще получите пари. Вечерта се усамотете и се вгледайте в себе си. Несемейните жени днес може да срещнат любовта на живота си. Не бива да пропуснете сексуалните удоволствия и интимните разговори.

БЛИЗНАЦИ

Разрешаването на натрупалите се в последните дни текущи делови проблеми ще ви донесе спокойствие и възможност да работите активно, дори и ако сте си взели работа у дома в почивния си ден, където може да срещнете разбиране от близките си. Резултатите от вече завършени задачи ви гарантират отлични приходи, които идват навреме след празниците. Семейните жени да очакват приятни романтични изживявания. Несемейните жени могат да срещнат своята голяма любов и да бъде щастливи. Ако сте семейни сексът ще ви зареди със сили.

РАК

Успехите ви са впечатляващи в този почивен ден. Не допускайте проблеми на работното си място заради липсата на такт и нежелание да признаете правотата на колегите си. Използвайте деня и приключете със започнати и все още незавършени задачи, за да не създадете впечатлението, че сте безотговорни. Щастието е кацнало на рамото ви. Уловете мига, ако не сте семейни, защото любовта е до вас. Трябва само да протегнете ръка и ще забравите самотата. Ако сте сигурни в чувствата си, не пропускайте сексуалните удоволствия с любимите си хора.

ЛЪВ

Споделяйте и разказвайте само най-необходимото за служебните си планове, ако няма как да го премълчите пред познати и близки в почивния си ден. Всички разговори са успешни, ако сте предпазливи. На вашето работно място цари хармония. Избягвайте срещи с непознати хора, целящи да получат информация, свързана с професионалните ви планове. Нова любовна връзка ще ви създаде проблеми, ако не сте приключили със старата или сте семейни. Не се впускайте в изневери. Ако още днес или вечерта си позволите сексуална близост, сами ще си бъдете виновни за проблемите.

ДЕВА

Бъдете упорити в почивния си ден и аналитични към пропуските си, защото след изживяния миг на слава може да затънете в проблеми. Не се опитвайте да превръщате в причина податливостта си на влияние и вашата отстъпчивост, които не са причина да отстъпите от принципите си. Над вас е надвиснала сериозна заплаха от провал на работното място. Подвластни сте изцяло на емоцията. Без да искате можете да нараните интимния си партньор. Любовта ви не е достатъчна. Дарете романтични мигове на любимия, за да изживеете незабравими сексуални наслади.

ВЕЗНИ

Не проявявайте егоизма си и не се опитвайте да блеснете със знания, за да не се изложите в този почивен ден. Не реагирайте прибързано, каквото и да се случва около вас или със самите вас. Субективизма в оценките ви е във ваша вреда, защото ви обвързват с неподходящи, вместо с подходящи партньори. През целия ден изпитвате нужда от обич. Не се лишавайте от възможността да отидете на вечеря с любимия. Докажете му, че чувствата му са споделени. Не проявявайте агресия в леглото, която няма да достави сексуална наслада на партньора ви.

СКОРПИОН

Не показвайте неприязънта си към хора, които ви унижават не само в почивния ден. С безразличие, ще ги притесните повече. Не бъдете заядливи и отмъстителни, защото те очакват точно това. Не усложнявайте отношенията с колегите си. Бъдете разумни и не рискувайте. Завършете служебните си задачи. Денят е идеален за създаване на семейство. Ако вече сте семейни, обърнете внимание на брачните си партньори и бъдете с тях вечерта. Сексуалните ви отношения са хармонични. Отдайте се на незабравими сексуални удоволствия.

СТРЕЛЕЦ

Приемете без колебание и притеснение сътрудничеството с хора на науката, които ще ви направят предложение в почивния ден. Обмислете предстоящите промени, ако са свързани с професионалното ви развитие и извлечете максимална полза за себе си. Изпълнете отговорно и внимателно поставената ви за пореден път важна задача. Вечерта организирайте романтична среща, която ще ви помогне да си възвърнете чувствата на любимите ви хора. Денят е неблагоприятен за сключване на брак. Отдайте се на чувствата си и на сексуални преживявания, ако имате до себе си интимни партньори, в чиято любов сте напълно сигурни.

КОЗИРОГ

Впечатляваща е активността ви, която ще ви донесе очакваните положителни резултати в почивния ден. Не се доверявайте на злонамерени съветите на непознати хора, попаднали случайно около вас. Успехите, които жънете на работното място ви зареждат със задължителната доза оптимизъм, за да продължите уверено напред. Заемете се и със семейните си задължения. Не са изключени проблеми в личните отношения, свързани с нежеланието на брачната или интимната ви половинка да прояви разбиране към желанията ви.

ВОДОЛЕЙ

В почивния ден очаквайте приходи, или нови че са в банковата ви сметка. Завистници ще ви натякват непрекъснато, че не заслужавате финансовите си успехи. Не им обръщайте внимание, защото ще решат, че сте виновни. Избегнете празнословията на работното място. Липсва ви хармония в отношенията с колегите, но няма как да я възвърнете с думите си. Чувствата ви личат от разстояние. Готови сте на всичко, за да ви отговорят със същите чувства, но трябва да сте искрени и неподправени в поведението си. Очаквате при първата среща да се отдадете на интимни преживявания.

РИБИ

Грешките на работното място, недоразуменията и конфликтите в общуването с колегите ви, са породени от несъгласие с мнението им в този почивен ден. Въпреки това работата ви спори и оставяте отлично впечатление в околните. Денят позволява договаряне на финансиране за строеж, но се убедете че няма да ви натовари с непосилни клаузи. Любовта ще ви помогне да излекувате всички стари душевни рани, ако я съхраните. Решите ли да избързате с разговори и изясняване на отношенията, ще си създадете сериозни проблеми с интимния партньор и ще се лишите от секс.

Коментари

Задължително поле