Доведеният син на Чарлийз Терон си смени пола

Актрисата Чарлийз Терон официално обяви, че доведеният й 7-годишен син Джаксън, всъщност е момиче.

"И аз си мислех, че е момче.. Докато един ден, когато беше на 3 години, ме погледна и каза: Мамо, аз не съм момче! И това е, сега имам две прекрасни дъщери и като всеки родител искам те да са щастливи и защитени", сподели Чарлийз, визирайки и другото си доведено дете - 3-годишната Август.

Полът на детето отдавна се спекулираше от медиите, тъй като актрисата неколкократно е снимана, разхождайки Джаксън, облечен в рокля и с коса, сплетена в дълги плитки.

Чарлийз призна още, че не се притеснява от желанието на сина й да смени пола си и би го подкрепила до край в това решение, тъй като тя самата е възпитана да отстоява позицията си и да защитава своята истина.

Като малка, Чарлийз израства в семейство, в което баща й често малтретира и насилва майка й, до деня когато той се прибира разгневен и заплашва да отнеме живота и на двете жени. Тогава майката на Чарлийз го застрелва при самозащита. Двете се научават да се оправят сами и Чарлийз е горда, че майка й винаги я е насърчавала да бъде себе си, без да се притеснява от отношението на околните.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лайфстайл