Дъщерите на Обама заченати инвитро

И двете дъщери на Мишел и Барак Обама - Малия и Саша, са заченати инвитро. Това разкрива бившата първа дама на САЩ в нова книга, озаглавена “Becoming”, съобщи Би Би Си.

В мемоарите си съпругата на предишния US президент споделя, че е прибегнала до изкуствено оплождане след спонтанен аборт, който преживяла преди 20 години. След него тя се чувствала “изгубена и самотна”, разказа Мишел вчера в тв предаването “Добро утро, Америка” на Ей Би Си, в което участва като част от кампанията за представянето на книгата си.

В нея Мишел отделя немалко внимание и на наследника на съпруга си на поста в Белия дом - Доналд Тръмп, когото вини, че е изложил на риск сигурността на семейството й. Става въпрос за твърденията на Тръмп, че Барак Обама не е роден на територията на САЩ и съответно е избран за президент незаконно.

“Ами ако някой психически нестабилен и въоръжен беше дошъл във Вашингтон и беше тръгнал да преследва нашите дъщери? Доналд Тръмп с неговите гръмки и безразсъдни инсинуации изложи на риск семейството ми. И аз никога няма да му простя”, отсича Мишел.

Коментари

Задължително поле