Евродепутати посрещнаха българи от Босилеград (СНИМКИ)

Евродепутати от ГЕРБ приветстваха в Брюксел българи от Босилеград, община Бабушница и заслужили пожарникари от Перник. Делегацията посети Европейския парламент по покана на депутата Андрей Ковачев. Поводът е откриване по-късно днес на фотоизложба за Международния детски великденски фестивал в Босилеград, организиран от сдружение "ГЛАС".

На срещата присъстваха също и Ева Майдел, Асим Адемов и Владимир Уручев, които обсъдиха актуални теми с гостите от България и Сърбия, като скандала с продажбата на ЧЕЗ, бежанската криза, бъдещето пред АЕЦ "Белене", пътят към Еврозоната и други. "Покрай европредседателството на България аз съм на криле", сподели Асим Адемов. Евродепутатът каза още, че имаме нужда от такъв положителен имидж, въпреки склонноста ни да се натискаме най-отдолу в негативните класации.

В делегацията са и областният управител на Перник Ирена Соколова, народният представител от ГЕРБ Васил Цветков и организаторът на международния детски великденски фестивал в Босилеград Александър Димитров.

Ирена Соколова благодари на Андрей Ковачев за съвместните им инициативи по темата антикомунизъм и подари големи мартеници на евродепутатите.

Коментари

Задължително поле