Експерт по протокол: Марешки има още много да учи

Снимка: Архив

Повечето депутати не са подготвени да влязат в парламента и не знаят какво им предстои. Това заяви международният консултант по корпоративен етикет и протокол Кристина Крънчева по Bulgaria ON AIR.

Според нея пробойните в протокола ни са доста сериозни. "Не му обръщаме достатъчно внимание, а той е създаден, за да ни улеснява в това, което трябва или не трябва да правим", обясни тя.

Кристина Крънчева добави, че жените политици се държат по един и същи начин - като мъже, защото сме свикнали, че политиката е за мъже.

В тази връзка тя коментира поведението на лидера на БСП Корнелия Нинова. Експертът е на мнение, че по-резкият тон говори за изпускане на нервите или пренапрежение, макар в случая това не е повлияло на резултата на Столетницата.

"Веселин Марешки има много още какво да учи. Пътят е дълъг и трябва да се тръгне по него. Да разбере, че вече трябва да се учи", каза Крънчева по адрес на лидера на "Воля".

Тя посъветва политиците да се държат обрано и сдържано, а външният им вид винаги да бъде като на извадени от кутия.

Спорд Кристина Крънчева по време на председателството си на ЕС България трябва да покаже поведение на зряла държава с добри политици, които знаят кога, къде и как.

Коментари

Задължително поле