Елчин Сангу - Звезден стил

Елчин Сангу от “Любов под наем” и “Ирония на съдбата” започва нов професионален етап: актрисата пуска собствена колекция рокли. Отговорник за разкриването на тази тайна на червенокосата красавица е нейният партньор Юнус Йоздикен. Любимата на милиони зрители Сангу се е захванала с този нов проект заедно с приятеля си, известен турски бизнесмен, който според пресата се е срещнал с няколко дизайнери в офиса си в Нишанташъ, за да финализира подробностите по споразумението.

Въпреки че са заедно от няколко години, двойката винаги се е опитвала да пази връзката си далеч от светлините на прожекторите. Много рядко могат да бъдат засечени заедно на събития и в социалните мрежи не наблягат на общи снимки.

Елчин Сангу е родена през 1985 г. в Измир. Баща ѝ, който е от черкезки произход, напуска семейството, когато Елчин е едва на две години. Към днешна дата тя не поддържа близки отношения с него, а травмата, че е отгледана само от майка си, е причината трудно да се доверява на мъжете. Тя наследява от своя баща червената коса и бялата порцеланова кожа - външност, която след години ѝ отваря широко вратите на телевизията и киното в южната ни съседка.

Майката на Сангу не се омъжва повторно заради ревността на дъщеря ѝ при появата на нов мъж в живота ѝ. Младата актриса израства в спокойна среда, а всичките ѝ близки безусловно я подкрепят при взимането на важните решения. Майка ѝ възпитава у нея любов към операта, нейната баба - страст към театралните продукции, а лелята - интерес към танците. Елчин от млада демонстрира вроден талант и музикални заложби и скоро предприема първите стъпки към успешна реализация в света на шоу бизнеса.

След завършването на гимназия, Елчин се премества в Мерсин, където учи оперно пеене, като успоредно с това записва и специалност “Театър” във факултета по изящни изкуства на университета “Йедиттепе”. Дебютът ѝ на малкия екран е в излъчваната у нас драматична сага с Еркан Петеккая “Времето лети”, в която се превъплъщава в певицата Хале. Поредната роля, с която Сангу се утвърждава като едно от най-разпознаваемите лица от малкия екран, е тази в “С Русия в сърцето”.

Когато предлагат на Елчин Сангу да участва в романтичната комедия “Любов под наем”, тя споделя, че веднага е приела да се включи в проекта, тъй като това е жанрът, в който предпочита да се изявява и по този начин се сбъдва една от големите си мечти. Успехът на “Любов под наем” Сангу си обяснява с насищането на аудиторията с драматични поредици. “Не стига, че ежедневно имаме големи трудности и несгоди, а от екрана получаваме същото. Нуждаем се от повече смях и забавление”, споделя Елчин.

Елчин обожава да пътува. На профила си в инстаграм тя често споделя кадри от досега си до различни дестинации, които е посетила - като се започне от Тайланд и се стигне до Лондон. Елчин не пести фотоси и от личния си живот. Почитателите ѝ в социалната мрежа са свидетели на романтичните ѝ ваканции Юнус Йоздикен.

 “Това, което ме привлича най-много в един мъж, е неговата интелигентност, а не физиката му. Мисля, че красотата е нещо второстепенно, което малко по малко може да отмине”, споделя красавицата. Елчин и Юнус имат много общи интереси, но това, което най-силно ги сплотява, е любовта им към животните. Двамата дори осиновиха куче, което е главният герой на много от видеоклиповете, които пускат в интернет. По отношение на бъдещето Сангу е от хората, които не искат да знаят какво ги очаква. Опитвам се да се наслаждавам на мига. Сангу предпочита съдбата да я изненада както лично, така и професионално, отколкото да знае какво следва оттук нататък.

“Обичам изненадите, но се радвам на живота си тук и сега” - няма по-добра философия. Тя може да се нарече емблема на прекрасната актриса.

 

Притежава собствен стил

Без Елчин проектът нямаше да бъде същият. Всъщност това е работа, която вършим заедно с някои дизайнери и няма как да бъде по друг начин. Ние имаме идеите, те имат познанията. Но пак казвам, нямаше да е същото без нея. Елчин има интересна гледна точка за модата и има свой собствен стил. Не афишираме връзката си с нея. Има защо. Не ме виждате много в миналото, защото целта ми не е да преча на работата на Елчин, предпочитам да съм на заден план, но това не се оценява и понякога се тълкува погрешно.

Юнус Йоздикен, бизнесмен

 

Приличаме си по ината

Елчин е забавна. Прекарвам доста време с нея и определено работихме усърдно. Бих казал, че си приличаме по ината - и двамата сме упорити. Всеки има правото да изразява своето мнение и своите идеи. Има обаче една граница и тя е честта и достойнството на хората. Ако чрез думите си ти нараняваш някого, това вече не е коректно. Критиката трябва да бъде градивна и поднесена така, че да не боли. А и аргументирана. По мой адрес са валяли критики и обиди заради героя ми Йомер. Както и към нея. Но тези хора, които ме обиждат, трябва да разберат, че аз не съм него и трябва да се научат да разграничават актьора от образа му.

Баръш Ардуч, актьор

 

Беше изключителна

Тя беше изключителна в “Ирония на съдбата”. Знаете, сблъскват се четири коли, четирима души, четири живота, четири съдби. В една от колите е приятелката ми от детството Зейнеп, с която сме израснали заедно в сиропиталище. Аха да се оженим, но не стана - ето това е драма, това е филм. Партньорството ми с нея беше страхотно и филмът пожъна огромни успехи по целия свят. Елчин притежава изключителна женственост, нежност и сила. Удоволствие и чест е да бъде твой приятел.

Къванч Татлъту, актьор

Обожава сериала “Наркос”

Елчин Сангу обожава сериала “Наркос”, пресъздаващ драматичната и брутална история на най-големия злодей в бизнеса с наркотици - Пабло Ескобар. За нея той е съвършенство на драматургията, а превъплъщението на бразилския актьор Вагнер Моура в ролята на наркобарона е съвършено. Тя казва: “Обичам филмите, изпълнени с напрежение и екшън. Дейвид Макензи е любимият ми режисьор.” Да, това е много, много добър вкус. Дейвид Макензи прави един от най-семплите, най-великите филми на света... Като “На всяка цена”, номиниран за четири награди Оскар. Въпреки непокорния си външен вид, тя е традиционалист.

“Вкусът ми за музика никога не се променя. Любимият ми турски певец е Нешет Ерташ, а от чуждестранните - групата “Coldplay”, казва тя. Но в същото време признава, че от липса на време не успява да прочете книгите, които иска.

Коментари

Задължително поле