Ема Робъртс обожава понички и чипс

Актрисата Ема Робъртс е само на 28 години, но не разчита на младостта си, когато си позволява понички, чипс и други вредни лакомства. Тя тренира много интензивно, като в почивките между силовите упражнения, тича на пътеката във фитнеса.

Интересно е, че племенничката на Джулия Робъртс, не спазва диети, а просто слуша тялото си и му дава каквото иска. Тя твърди, че когато не се ограничава от определени храни, те й се дояждат по-рядко.

Менюто й е много обикновено - тост с яйца и бекон сутрин; салата с пилешко, авокадо и домати за обяд; сьомга или друга риба с кафяв ориз на вечеря. През останалото време, ако й се прияде поничка или някой плод, тя си хапва без никакви угризения.

През седмицата Ема тренира 3 пъти, но когато й предстои фотосесия или филм, тренировките й обикновено са всеки ден и са много интензивни. Упражненията й са фокусирани върху корема, дупето и ръцете, а когато иска да си почине, актрисата практикува йога и медитация, като не пропуска да отдели поне 20 минути дневно за четене на книга.

[modula id="3237617"]

Коментари

Задължително поле