Емилия с нова визия и ново Бентли

Снимките на Емилия с новата визия предизвикаха много коментари.

Фолк звездата посреща годината подобаващо

Скъпата кола била подарък от съпруга є Жорж Башур

Пусна първия у нас албум на флашка

В началото на новата година фолк звездата Емилия изненада феновете си с нова визия. Изпълнителката на “Не виждам” качи в социалните мрежи снимки с тъмна права коса, подстригана на късо каре. Промяната за нея е доста драстична, защото за повече от 15 години на сцената Емилия винаги е била с руса коса и характерни за жанра букли. За разлика от свои колежки хубавицата от Гълъбово рядко си е позволявала да прави толкова драстични експерименти с визията си. Сега обаче тя се е доверила на един от най-известните фризьори - Венелин Кондаков и се е решила на новата прическа.

За часове снимките събраха стотици коментари, като повечето фенове на певицата много харесаха новата є визия и я заляха с комплименти, че така изглежда по-стилно. Други обаче намериха прилика с колежката є Галена, която също неведнъж сме виждали с подобна прическа.

По всичко личи, че годината за Емилия стартира повече от добре, защото освен с нова визия, я е посрещнала и с нова кола. В светските среди упорито се говори, че певицата вече пътува с чисто ново “Бентли”, подарък от съпруга є Жорж Башур. Луксозното возило било с всички екстри и за него сирийският бизнесмен се бръкнал с близо половин милион лева.

Откакто е на крилете на любовта с новия си съпруг, Емилия жъне и куп успехи в професионален аспект. През последната година тя изкара някои от най-големите си хитове със скъпи и изпипани клипове, участва в успешни международни песни с други известни изпълнители, а съвсем наскоро издаде и нов албум. “Акула” е 12-ти самостоятелен албум на Емилия, който излиза 8 годни след появата последния “Смелите си имат всичко” и за първи път на българския музикален пазар е издаден на флашка.

Коментари

Задължително поле