Живко Мартинов напуска парламента

Снимка ГЕРБ

„Народният представител Живко Мартинов напуска парламента по собствено желание”, съобщи пред журналисти в Добрич заместник-председателят на ГЕРБ и председател на парламентарната група на партията Цветан Цветанов, цитиран от партийния пресцентър.

„Благодаря му за тази постъпка, защото по този начин се пресичат опитите да бъде хвърлено петно както върху ГЕРБ, така и върху името на премиера”, каза още Цветанов и заяви, че още утре в НС ще бъде
гласувано освобождаването на Живко Мартинов.

Цветанов лично съобщи решението пред представители на областното и общинските ръководства на партията.
Той направи анализ на състоянието на организацията в област и град Добрич, като припомни, че именно тук е бил най-слабият резултат на партията на местните, а след това и на президентските избори.

„Нашето желание е в следващите месеци да се работи за възраждането на организацията, за нейното заздравяване и стабилизиране, да се върне доверието на хората, за да започнем да се готвим за предстоящите местни избори”, подчерта заместник-председателят на ГЕРБ.

Той представи новото, временно ръководство на структурите на ГЕРБ в област Добрич, които в следващите няколко месеца трябва да направят анализ на състоянието на структурите и да подготвят избора на ново
редовно ръководство през есента. Областен ръководител става вицеадмирал Пламен Манушев, депутат от
ГЕРБ от добрички многомандатен район. За общински ръководител e определен Красимир Николов, който в момента е заместник-областен ръководител.

„За да има приемственост запазваме общинските ръководители на общините в областта”, обясни Цветанов.
„Силата на ГЕРБ е в нейната откритост и прозрачност. Ние никога не сме допускали поведение, което влиза в разрез със закона и морала. ГЕРБ никога не е толерирал поведение, което да хвърля петно върху партията, както се опитват някои хора”, заяви той.

Коментирайте от Фейсбук

Коментари (5)

  1. пресичали се опитите да БЪДЕ хвърлено петно – гьонсурат демократичен.

  2. ГЕРБ търси нов доставчик на суджуци.Кандидатите да подават молби в централата.Председател на журито за оценка на кандидатите ЦЦ.

  3. Силата на ГЕРБ е в купуването на гласове,най-вече с десетки хилядите новоназначения на държавна и общинска работа,цензурата,компроматите и оплюването на опонентите.Никога не е имало по-репресивно и полицейско управление.

  4. Пачавра леке хваща ли? Имат ни за бавно развиващи… И то точно Цветанов!!!

Отговорете