Сидеров иска парламентарна комисия да изчисти името на Левски "Искаме да се преразгледа този процес, Левски не е убиец", заяви лидерът на "Атака"

Верижна катастрофа запуши столичния бул. „Цар Борис III”

В Монтана се поклониха пред паметта на Апостола

Галапремиерата на “Привличане” е във Варна Яна Маринова и Башар Рахал пристигат за първата прожекция на лентата, част от която е заснета край морето

Чавушоглу: Ако сирийската армия брани кюрдите в Африн, никой няма да ни спре

Задържаха Таратора и Шиндлера непосредствено след кражба на „Мерцедес“

Корнелия Нинова: Българският народ никога няма да те забрави, Апостоле!

Два пожара в пернишкия ТЕЦ „Република“

Арест за мъж, блудствал с 14-годишно дете на автобусна спирка В килията остават още дързък апаш и нарушител на забрана за домашно насилие

Гуляйджии трошиха, биха и платиха безчинствата си в балканско село

Учени отгледаха човешки клетки в ембрион на овца

22 избиратели гласуваха на референдум да имат кмет Новият временно изпълняващ длъжността ще бъде избран от Общинския съвет в Попово

Проучване на “Барометър България”: Кабинетът “Борисов” излъчва стабилност

Еди Рама: Косово и Албания може да имат общ президент

Калоян Паргов и Христо Проданов ще проведат приемна за граждани

Жители на села в Пловдивско: “Убедени сме, че ГЕРБ пак ще управлява България”

Повече пари за малките села, ремонт на инфраструктурата, изграждане на канализация и средствата от местни такси и данъци да остават в кметствата – това поискаха жители на селата Леново, Новаково, Искра, Градина, Караджалово и Татарево на среща с водача на листата на ГЕРБ за Пловдив област генерал Константин Попов и кандидат-депутатите д-р Христо Грудев, Евелина Апостолова, Силвия Хубенова и д-р Катя Попова. Хората посрещаха с ръкопляскания ген. Попов и чистосърдечно му благодаряха, че някой се е сетил лично да дойде в селото им.

“Кабинетът на ГЕРБ постигна забележителен ръст на икономиката, натрупа пари в хазната и изгради инфраструктура. Това е единственият начин за повишаване доходите, а оттам и на пенсиите на хората по естествен начин. Сега идва ред политиката на ГЕРБ да се обърне към хората. Затова акцентите в програмата са социална сфера, здравеопазване, образование”, заяви генерал Попов. Той допълни, че фокусът на следващото правителство на ГЕРБ ще е изграждане и реновиране на инфраструктурата в малките населени места. Генерал Попов посъветва хората да вярват на дела, а не на думи. “Сигурен съм, че като се обърнете назад и видите кой какво е изградил и кой какво е обещал без да го изпълни, ще вземете правилното решение за кого да пуснете бюлетина на 26 март”, заключи водачът на листата на ПП ГЕРБ за Пловдив област.

Кандидатът за народен представител д-р Христо Грудев обясни, че Леново е перспективно като балнеологичен курорт заради лековитата си и богата на сяра минерална вода. “За разлика от други партии, чийто девиз е “Приказки, приказки и само приказки”, по времето на нашето управление направихме сериозни инфраструктурни обекти”, обърна се д-р Грудев към хората от Леново. Той обеща, че ако ГЕРБ направи правителство по най-бърз начин ще входира в МОСВ проекта за обратни води в селото, чието изпълнение е било спряно по времето на мандата на кмета на

Асеновград д-р Емил Караиванов (БСП). Според кандидата за народен представител Силвия Хубенова причината за замразяването му е, че кметът на Асеновград не е представил количествено-стойностна сметка за изпълнение на втората фаза на проекта.
Жители на Новаково се оплакаха, че бюджетът им е нищожен и кметът Милен Демирев финансира от собствения си джоб заплащането на работниците и купуването на чувалите за боклук за почистване. “Само за чували няма да му стигне заплатата”, оплакоха се хората. Силвия Хубенова обясни, че целенасочено само общини на БСП и ДПС се включват в програмите за безработни. Кметът Милен Демирев посочи, че от община Асеновград са му отказали 30 допълнителни контейнера за смет. Според Хубенова Милен Демирев е подложен на огромен натиск и прави всичко възможно нещата да се случват дори и с лични средства.

Хората от Градина обявиха пред водача на листата ген. Константин Попов и кандидата за народен представител д-р Катя Попова колко са доволни от постигнатото в селото им по време на мандата на правителството на ГЕРБ – санирането на част от коритото на река Марица, която е заливала многократно селото, асфалтирането на моста, нова детска площадка. Те бяха твърди, че ще подкрепят ГЕРБ на 26-ти март и чакат от новото правителство канализация, за която вече има готов проект. Жителите на Караджалово благодариха на кметицата си Мариана Колева и на кандидат-депутата д-р Катя Попова за подмяната на водопроводната мрежа в селото. Д-р Попова обясни, че има лично обещание от министъра на МРРБ в правителството на ГЕРБ Лиляна Павлова за ремонт на компрометирания път Караджалово-Скобелево. “За да се случи това обаче гласувайте на 26-ти март с бюлетина номер 11”, призова тя хората от Караджалово.
В края на обиколката по селата генерал Попов и кандидатите за народни представители поднесоха цветя в село Татарево пред наскоро възстановения паметник на загиналите в Балканската война и Първата и Втора световна война.

Избори 2017. Платено съдържание. Купуването и продаването на гласове е престъпление.

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.