Загуби за Телците, творчески подем за Рибите - Дневният хороскоп на Алена

ОВЕН

В празничния ден, стига да ви се работи и въпреки съществуващите забрани, имате възможност да приключите със спешните си служебни задачи дори у дома. Бъдете внимателни в думите си и не прекалявайте с хвалбите си пред вашите колеги. Разрешете споровете с тях, като им обясните делово и спокойно какво трябва да направят. Денят е добър за обявяване на годеж, скъпи дами, ако сте го намислили за себе си или за децата си. Сексуалните ви отношения изискват да промените поведението си и да се съобразите с желанията на партньора си в леглото.

ТЕЛЕЦ

Напрежението на работното ви място е породено от предоверяване, което за лош късмет ви носи загуби в празничния ден. Анализирайте изминалите дни и допуснатите грешки, за да избегнете нови пропуски. Стабилизирайте постигнатото. Можете да избегнете финансовите загубите, като сте упорити и не прощавате на хората, които са ви навредили. Усмихвайте се, радвайте се и на най-малките красиви мигове през този ден, въпреки ограниченията. Вечерта бъдете сред семейството си, ако сте го създали. Сексуалните мигове ще ви доставят взаимна наслада, ако не ги пропуснете, само защото сте изнервени.

БЛИЗНАЦИ

В празничния ден няма да ви липсват противоречия на вашето работно място. Склонни сте да се стремите към изява, без да зачитате мнението на колегите си. За да избегнете трудностите бъдете активни. Гордостта и стремежът ви към признание ще ви отдалечат от приятелите и колегите ви. Не се възгордявайте, ако ви хвалят. Възможни се непредвидени трудности в личните отношения, преодолими, стига да не решите да спорите заядливо. Ревността ви създава сериозни недоразумения. Не се опитвайте да измъкнете от любимия си признание, че ви изневерява. Сексуалните удоволствия могат да премахнат недоразуменията в семейството ви.

РАК

Денят е празничен, а вие сте с променливо настроение, което ви вреди. В първата половина на деня работата ви спори и ви е спокойно и весело. Разрешете проблемите си на работното си място. Планирайте пътуванията. Следобед се отдайте на спокойни делови разговори, но не се опитвайте да надскочите възможностите си, защото ще предизвикате провала си. Хармонията в отношенията ви е задължителна, ако искате да сте в добра форма, мили жени. Знаете, че любовта е вашето най-мощно и доказано лекарство. Сексуалните удоволствия, които ви очакват вечерта ще премахнат напрежението натрупано през деня.

ЛЪВ

Готви сте за нови занимания въпреки празничния ден. Добре е да помислите и да си отговорите на въпроса какво точно искате да постигнете на работното си място, без да се изхвърляте и да се товарите с непосилни задачи. Имате възможност да разширите отново кръга на познатите си и да разрешите стари проблеми благодарение на новите делови партньорства. В личен план не е изключена нова романтична връзка. Изяснете семейните си отношения. Жените да очакват запознанство. Семейните могат да се отдадат на интимните мигове и сексуални наслади. Несемейните жени да преценят дали са готови за това.

ДЕВА

Предстои ви да изявите способностите си в празничния ден и ще сте на върха за изненада на околните. При разговори задължително давайте право на мнение и на другата страна. Авторитетът ви ще нарасне, ако проявите такт и търпение. Засилените материални стремежи ще ви донесат високи приходи, ако сте активни и не отказвате допълнителна работа. Изкушени сте от впечатляващ мъж. Не изневерявайте, особено ако сте обвързани с друга любов или сте на прага на създадете на семейство. Семейните отношения ще се стабилизират, ако не забравяте, че сексът е необходим и на двама ви. Не търсете сексуални наслади извън дома си.

ВЕЗНИ

Във ваша полза е да започнете празничния ден си без да планирате нищо. Бъдете доволни от постигнатото, дори и да не е очакваното. Настроението ви е добро. Изненадващи срещи и запознанства ще ви обогатят с полезна информация, свързана с професионалното ви развитие. Не ги пропускайте заради внезапно обзелите ви притеснения. След работа се приберете у дома или се срещнете с интимния си партньор, ако прецените че няма да си създадете проблеми. Отидете на ресторант и се отдайте на романтични мигове. Сексът ще ви разтовари от напрежението и ще ви помогне да си възвърнете хармонията в отношенията.

СКОРПИОН

На всяка цена се постарайте да работите задълбочено, без странични разговори и занимания, въпреки че деня е празничен и ви потискат наложените забрани. Трудностите породени от неотложни спешни задачи ще ви попречат да приключите с всичките си задължения до края на деня. Изнервени сте и несъзнателно увеличавате сами проблемите си, като предизвиквате към спор вашите колеги. Колкото и да ви е било напрегнато през деня, вечерта си останете у дома и се усамотете с любимия си, който има желание да се отдадете на интимни мигове и на чувствата си. Сексът ще ви достави удоволствие.

СТРЕЛЕЦ

Най-добре е, въпреки че деня е празничен, да разрешите важните проблеми в семейството, а с вашите колеги да обсъдите дистанционно делови въпроси. След това се заемете със служебните си задачи. Не се тормозете заради грешките на другите. Заемете се с рутинните си задължения и успехът на работното място ще бъде с вас. Не пропускайте да се приберете по-рано, за да имате време и за интимни мигове. Несемейните жени могат да срещнат голямата си любов. Ако искате да се усамотите с любимия, преди това се убедете, че и той изпитва желание за сексуални удоволствия.

КОЗИРОГ

Изпълнени сте със сили, които могат да станат причина за остри реплики отправени към вашите колеги в празничния ден. Бъдете толерантни към чуждите грешки, защото и вие грешите. Приемете предложение за пътуване зад граница. Ще ви донесе успех и ще разкрие пред вас възможност за разширяване на бизнеса. В семейството имате потребността да се усетите свободни и да се радвате на простор за изява и действие. Не допускайте изневери и сексуални контакти, които ще ви обвържат и ще ви създадат проблеми.

ВОДОЛЕЙ

Пригответе се за работа, която ще е допълнително доказателство за способностите ви и причина за добра оценка на постигнатото в професионален план в празничния ден. Докажете, че сте търпеливи, толерантни и стабилни. Ако днес имате поставена важна задача, с кратък срок на изпълнение, бъдете сигурни, че ще се справите успешно. Очаквайте романтично запознанство. Несемейните жени могат да срещнат подходящия партньор, ако не са прекалено взискателни. Вечерта се отдайте на чувствата си и на приятни сексуални удоволствия, които ще ви заредят със самочувствие.

РИБИ

Отново сте в творчески подем, въпреки че деня е празничен. Имате възможност да осъществите дистанционно срещи, които ще ви помогнат да се издигнете в професионално отношение. Преценете дали вървите във вярната посока. Анализът на събитията и на вашето поведение е задължителен. Ако развивате бизнес, но все още сте в началото, намерете финансова подкрепа. Проблемите ви може да са породени от емоционални изблици, скандали с любимия човек и срив в отношенията. От вас зависи да ги избегнете. Сексуалните ви живот не ви задоволява, защото се чувствате пренебрегнати и рядко се отдавате на интимни мигове.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Хороскоп