Задържаха заподозрян за убийството на 29-годишния българин във Флорида

От шерифската служба в американския окръг Окалуса в щата Флорида съобщиха, че вече има задържан за жестокото убийство на 29-годишния българин Филип Кирилов.

Трупът на младия мъж, който е работил като шофьор за Юбер, е бил открит около 6.30 часа в неделя в колата му, паркирана на бул. "Санта Роза" между градчето Дестин и Форт Уолтън Бийч.

По данни на полицията, Кирилов е живеел в Дестин. Мотивът за убийството все още е неизвестен.

Междувременно съпругата на Филип - Калина Михова призова за помощ в социалните мрежи.

"Съпругът ми Филип Кирилов, нашият прекрасен приятел почина на 24.06.2018 рано сутринта при все още неустановени обстоятелства в Дестин, Флорида. Ще са необходими много средства, за да го транспортираме до България, където семейството му ще го погребе. Благодарим ви за помощта. Нека се обединим в този тежък момент и помогнем на семейството му", написа Калина, която се омъжила за Филип в Лас Вегас едва преди година.

Само за няколко часа бяха събрани над 12 000 долара, които ще са достатъчни тялото на младия мъж да бъде превозено до родния му град Монтана.

Приятелите на българина все още са в шок от случилото се.

"Трябваше да се виждаме на следващия ден. Още не мога да осмисля какво се случи. Той беше най-добрият човек, който познавах. Чухме се по телефона около 2 часа през нощта и му казвах да се прибира, но той искаше да кара до сутринта", каза Филип Алексиев, който е приятел на убития от няколко години, цитиран от Dir.bg.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Америка