Задържаха мъж, изпепелил товарен автомобил от ревност

37-годишен мъж е арестуван след като изпепелил от ревност товарен бус в село Раданово, община Полски Тръмбеш. Румен Цветанов от Бяла отишъл в селото в понеделник по обяд да види своята любима. В къщата край здравната служба той обаче заварил съперник, който също бил от Бяла и негов връстник.

Румен решил да си отмъсти като подпали буса „Пежо Боксер”, собственост на другия ухажор на девойката. Цветанов се промъкнал в кабината на автомобила и подпалил седалките със запалка. Огънят стигнал до двигателния отсек на колата и кабината била напълно унищожена.

След това нарязал и четирите гуми и се прикрил в улицата, за да гледа как пламъците поемат целия бус. Собственикът излязъл от къщата и се обадил на тел. 112 около 14,30 часа. Веднага на мястото пристигнали пожарникари и полицаи.

При разпита на госпожицата било изяснено, че още един мъж от Бяла се бори за сърцето и най-вероятно той е подпалвачът. Не след дълго същия ден 37-годишният ревнивец бил намерен и задържан. По случая е образувано досъдебно производство.

Коментари

Задължително поле