Задържаха мъж от село Калояновец за убийство на 31-годишен в катастрофа

Служители на ОДМВР – Стара Загора задържаха 41-годишен жител на село Калояновец, блъснал с автомобила си и убил 31-годишен старозагорец, съобщиха от пресцентъра на ОДМВР - Стара Загора.

Тялото бе открито на 21 декември близо до пътното платно на ул. „Калояновско шосе“, в хода на предприетото издирване на 31-годишния мъж, за изчезването на когото близки сигнализирали в полицията. Оперативно-издирвателните и процесуално-следствени действия, осъществени в рамките на образуваното досъдебно производство, са проведени съвместно от служители на старозагорското Второ Районно управление и на сектор „Пътна полиция“ към ОДМВР - Стара Загора.

В хода на работата е изяснено, че смъртта е настъпила при пътнотранспортно произшествие. Установен е и извършителят на деянието - 41-годишен мъж с инициали Д. Д. от с. Калояновец.

Той е привлечен като обвиняем и с постановление на Окръжна прокуратура - Стара Загора му е наложена мярка за неотклонение „парична гаранция“ в размер на 5000 лева. Работата по случая продължава.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Крими и право