Започна надпреварата „Да украсим Бургас“

За най-добрата Коледна украса ще има награди - посещение на острова и Акве Калиде.

В Бургас започна инициативата за украса на града. Тя е под мотото „Да украсим Бургас“ и се организира за 14- ти пореден път под формата на конкурс, в навечерието на Коледа.

Всяко семейство може да украси дома и улицата си, а после да изпрати снимки от нея на имейл. Специално жури ще класира най-добрите идеи, ще има и награди.

„Този декември ще бъде по-различен за всички нас - в Бургас, страната и целия свят. Но заедно с трудните дни през тази година, последният месец от календара носи със себе си и най-чаканите празници, събрали в себе си вярата, топлината на дома и надеждата за доброто, което предстои. Споделете вашето усещане за празничност в това различно за всички ни време, което наложи нови правила на общуване. Включете се в инициативата "Да украсим Бургас" и нека заедно да подарим светлина, красота и усмивки“, апелираха организаторите от общината.

Ваучери за посещение на остров Света Анастасия и археологически комплекс "Акве Калиде" през новата 2021 година са част от наградите, които очакват финалистите. За класираните на призови места ще има и ръчно изработени сувенири от Общинско предприятие "Морски знаци". 

Коментари

Задължително поле