Защитници на животните нападнаха Мегз

Миньончето си навлече гнева на последователите си, задето подарява кученца

И живите същества делите на марки, написа тя във фейсбук

Дизайнерката Миглена Каканашева-Мегз си навлече гнева на защитниците на животните. Тя публикува в социалните мрежи снимки на малки кученца и обяви, че ги подарява. Четириногите били потомци на кучето й Меги и другото, което тя осинови в къщата на “ВИП Брадър”. За часове вместо от желаещи да приберат кучетата, снимката бе засипана от десетки яростни коментари срещу Мегз. Последователите й я нарекоха безотговорна и егоистична, задето не е кастрирала домашния си любимец и така е допуснала появата на още 5 бездомни четириноги.

“Меги, а после и тези като родят по още 5, какво , ще се случи? Това е доста глупаво -”да роди поне веднъж за здраве” . На мен ми се струва много безотговорно това плодене”, гласи един от многото коментари. Не липсваха все пак и такива, които я поздравиха за грижата, която полага за мъниците.

След масовата атака Мегз избухна и отговори на недоброжелателите си - “И живите същества делите на марки и веднага обиждате всеки, дръзнал да направи нещо различно! Рядко избухвам - но всички, които ме обвинявате в глупост - непрестанно, защото имам смелостта да живея по собствените си морални закони. Аз мисля същото за вас. Мисля ви за глупави, ограничени и меркантилни, написа Каканашева.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лица