Защо турците не харесват Мерием Узерли

След излизането на сериала "Великолепният век" целият свят научи за турската актриса Мерием Узерли. Всички предричат успешна кариера на талантливата звезда, но броят на скептично настроените към нея се увеличава. Изненадващо е, че Мерием има много повече фенове в чужбина, отколкото в Турция. А ето и причините.

Милиони зрители не могат да простят на актрисата изненадващото напускане на „Великолепният век“. Самата Мерием споделя, че заради бременността й се е наложило да напусне поредицата, но се носят слухове, че причината е недоволството й от размера на заплатата. Във всеки случай, както за снимачния екип, така и за публиката, е много трудно да приемат нейната заместничка.

Мерием има две дъщери без официално сключен брак. Въпреки, че Турция е светска държава, патриархалните възгледи там все още са много силни. Фактът, че актрисата ражда деца без брак, шокира много нейни съграждани. Дори нейни колежки, сред които и Небахат Чехре, си позволяват нецензурни изказвания по неин адрес. Узерли обаче не обръща внимание на слуховете и се наслаждава на майчинството си.

Липса на истински актьорски талант. Повечето фенове на турските сериали казват с известно съжаление, че Мерием е добра само в ролята на Хюрем, защото в нито един друг проект не успява да се разкрие истински, колкото и да се опитва.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лица