Зеленски направи грешка

Украинският президент Володимир Зеленски

Президентът на Украйна пряко подкрепи Харис против Тръмп, което е недопустима намеса в изборите в САЩ 

Последни неокомунистите по света и у нас и техните западни и тукашни медии нападат ожесточено Тръмп, защото два пъти каза, че Украйна е разрушена страна, но нейният водач не иска мир. 

Но ето предисторията, скрита от лъжливите западни медии: на 22 септември Зеленски казва за лявото издание The New Yorker: “Имам чувството, че Тръмп не знае как да спре войната, дори и ако мисли, че знае”. За Ванс казва: “Той е твърде радикален”. 

Това са немислими изказвания за чужди ръководители, които се борят за президентството на САЩ.

Сякаш това не е достатъчно в същия 22 септември Зеленски отиде в оръжейна фабрика в Пенсилвания. Най-важният колебаещ се щат, който вероятно ще реши изборите. Беше заедно с Шапиро, губернатор на щата и Кейси, и двамата ярки политици от левицата. И то в родния град на Байдън! Що за демонстрация беше това! 
(Кейси яростно сега се бори за сенаторското място в Пенсилвания с Макормик от десницата) 

Естествено след дни Тръмп остро отговори, а Джонсън, шеф на Долната камара на Конгреса писмено поиска от Зеленски да уволни посланика на Украйна, ясно защо. 

Двете изяви бяха пряка намеса за Харис против Тръмп. 

Гафовете на Зеленски продължиха. След като НЕ получи от Байдън, каквото искаше (преки удари дълбоко в Русия с американски далекобойни оръжия),  той участва с Харис в пресконференция, сякаш тя е президентът на САЩ! (Харис страхливо избяга от пресконференцията. Тя никога няма да участва в пресконференция с много журналисти до изборите). 

Само че, същата се състезава именно за президент на САЩ сега. Явно тук Зеленски отново пряко подкрепи Харис против Тръмп. И то дни след като яростен поддръжник на Украйна се опита да убие Тръмп за ВТОРИ път! 
Това е неприятелско действие на Зеленски, дори ако не го съзнава. 

Неокомунистите по света и у нас и техните западни медии постоянно вдигат шум, че Тръмп е русофил. Всъщност Тръмп е най-антируският президент след Рейгън.

Зеленски нае чрез Виктор Пинчук, украински милионер, Кели Ан Конуей, близък сътрудник на Тръмп за 50 хил. долара месечно да лобира за Украйна. Конуей е изключително вярна на Тръмп и явно с неговото съгласие агитираше за Украйна от месеци. Но Зеленски се постара да обезсмисли това с несериозните си действия. 

Днес, явно Зеленски разбра колко е сгрешил и с угодническо, умолително писмо помоли Тръмп за среща. 
Тръмп великодушно се съгласи. 

Но кой всъщност е близък до Кремъл? Байдън или Тръмп?

В началото на април 2014, т.е. скоро след Майдана, Хънтър Байдън, син на Байдън отива на Лаго Ди Комо, Италия. Той отсяда във Villa d’Esте, разкошно убежище на РУСКИ олигарси. На брега на езерото Х. Байдън се среща с украинеца Микола Злочевски, проруски олигарх и собственик на енергийната фирма “Буризма”. Злочевски предлага на Х. Байдън членство в борда на “Буризма” срещу 83.333 долара месечно, т.е. да не прави нищо. В същото време бащата на Хънтър е вицепрезидент и отговорник за Украйна на САЩ. Дали заради семейното си име Хънтър Байдън е получил това предложение?  Това корупция ли е? 

Защо Зеленски дума не каза за ТОВА при първото импийчване на Тръмп? 

Защо около седмица преди тази среща ЕЛЕНА БАТУРИНА, руски олигарх превежда 3.5 млн долара на фирмата на Хънтър Байдън Rosemont Seneca Thornton? Защо Батурина (вдовица на Юрий Лужков, който купи голяма част от Ропотамо и е честа мишена на тукашните неокомунисти) не е подложена на санкции от САЩ? 

Защо вие почти нищо не знаете за това? 

Най-важното: на 5 ноември НЕ се избира президент на Украйна, а на САЩ, които имат гигантски трудности, заради левия радикал Харис. Ето защо, американският президент, който и да е той/тя трябва първо да се грижи за страната си, и чак много след това - за Украйна. 

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Коментари